Δώρα στα παιδιά των δημοσιογράφων των Χανίων  μοίρασε σήμερα ο ‘Αγιος Βασίλης στην γιορτή που διοργάνωσε και φέτος, όπως κάθε χρόνο η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο πολυχώρο Mega Place και η «οικογένεια» των Χανιωτών δημοσιογράφων απόλαυσε ένα υπέροχο μεσημέρι με κουβεντούλα χωρίς το άγχος της καθημερινότητας.

Δεκάδες ήταν τα παιδιά που απόλαυσαν τον παιδότοπο και το μπόουλινγκ του Mega Place ενώ ο χαμός έγινε όταν ο Άγιος Βασίλης μοίρασε τα δώρα σε όλα τα παιδιά. 

   

Όπως καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια, ο ρόλος ανατέθηκε στον Μάριο Παρασκάκη ο οποίος και φέτος – παρά του ότι έχει αδυνατίσει – ήταν πειστικότατος και απολαυστικός.

«Ψυχή» της εκδήλωσης και φέτος ο εργασιακός εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΠΗΝ στα Χανιά, Παντελής Χουλάκης, ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους επιφυλάσσοντας και μια έκπληξη.

Φέτος στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή κόπηκαν και, όχι μια – ούτε δύο, αλλά τέσσερις τούρτες γενεθλίων.

 

Και αυτό γιατί αυτές τις ημέρες γιορτάζουν τα γενέθλιά τους ο Γιώργος Γιαίτσης και ο Αλέξανδρος Σαραντίδης που είναι και οι δύο επτά ετών.

 

Καθώς επίσης και ο Μιχάλης Χουλάκης, αλλά και ο Μάριος Παρασκάκης που έσβησε τα κεράκια του παρέα με την κόρη του.

Για φέτος το πλούσιο τραπέζι της Χριστουγενιιάτικης γιορτής της ΕΣΗΕΠΗΝ για τα παιδιά των δημοσιογράφων, ήταν προσφορά του Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook