Ο Γιουσούφ με γκολάρα έδωσε στον Εργοτέλη την πρώτη φετινή νίκη στο Ηράκλειο, και οι «κιτρινόμαυροι» ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ξεχώρισε ο νεαρός Μπουρσέλης.
 
Έπρεπε να φτάσουμε στο τελευταίο παιχνίδι του 2014 για να μπορέσει ο Εργοτέλης να πετύχει την πρώτη νίκη στο Ηράκλείο, στο φετινό πρωτάθλημα. Λυτρωτής του Εργοτέλη ο φετινός mvp αυτής της ομάδας, ο Γιουσούφ που με ένα πανέμορφο γκολ χάρισε το σπουδαίο τρίποντο που του δίνει την δυνατότητα να ελπίζει σε μια καλύτερη συνέχεια.

Και αν ο Γιουσούφ έκανε την… μισή δουλειά, την άλλη μισή την έκαναν οι Γκέντσογλου, Καβουσάκης. Ο πρώτος αγωνίστηκε ξανά σε θέση στόπερ κάνοντας ένα καταπληκτικό παιχνίδι σβήνοντας κάθε κίνδυνο που πήγαινε προς την εστία του Καβουσάκη. Ο τελευταίος ήταν εκείνος που κράτησε το τρίποντο όταν στο 92’ έκανε εξαιρετική επέμβαση διατηρώντας το 1-0 στο σουτ του Κοροβέση.

Μέσα σε όλα, ο Γιάννης Ταουσιάνης είδε και το νεαρό Μπουρσέλη να μπαίνει στο γήπεδο και με θράσος… 30αρη να κάνει ένα καταπληκτικό παιχνίδι ενώ είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει το παρθενικό του γκολ στην Σούπερ Λιγκ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook