Μετά από δύο ημέρες από την δημόσια επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων με την οποία μεταξύ άλλων κατήγγειλε την ακύρωση εορταστικών εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης με ευθύνη του Δήμου και της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, ηρθε απάντηση από την πλευρά της ΚΕΠΠΕΔΗΧ.

Με ανακοίνωσή της, σημειώνει ότι η ακύρωση εορταστικής εκδήλωσης στην οδό Τζανακάκη οφείλεται σε κακή συνεννόηση και διαβεβαιώνει ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες.

Αναλυτικά σημειώνει:

Το Δ.Σ. της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ συζητώντας το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων για χρηματοδότηση προκειμένου να πραγματοποιήσει μουσικές εκδηλώσεις του, στο κέντρο της πόλης κατά τη διάρκεια των εορτών,  διατύπωσε την άποψη ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα σε νεανικά συγκροτήματα στο πλαίσιο της ενίσχυσης της καλλιτεχνικής έκφρασης των νέων, που αποτελεί  σκοπό της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ενημερώθηκε σχετικά. Από τη συζήτηση που ακολούθησε καταλάβαμε ότι οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με ευθύνη και διοργάνωση του Συλλόγου. Είναι προφανές ότι η ματαίωση της εκδήλωσης στην οδό Τζανακάκη είναι αποτέλεσμα ελλιπούς συνεννόησης.

Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, το ζήτημα διευθετήθηκε και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ θέλοντας να συμβάλει στην δημιουργία εορταστικού κλίματος στην πόλη και  παράλληλα να βοηθήσει στην τόνωση της εμπορικής κίνησης υλοποιεί τις εκδηλώσεις, όπως έχουν προγραμματισθεί, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της οδού Τζανακάκη τις προσεχείς ημέρες

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook