Τον κίνδυνο να χαλάσει η συμφωνία του με την Λάρισα αντιμετωπίζει ο Τίμος Καβακάς, λίγες μέρες μετά που «έσπασε» την συνεργασία του με τον Πλατανιά. Αυτό αναφέρουν θεσσαλικά μέσα ενημέρωσης και εμείς παρακάτω δημοσιεύουμε το κείμενο από το athleticlarissa.gr:

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του athleticlarissa.gr, τις τελευταίες ώρες προκύπτουν νέα δεδομένα στην υπόθεση του βοηθού του Ουαλού τεχνικού Κρις Κόουλμαν.
Ο επικρατέστερος σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν ο Τίμος Καβακάς που τη φετινή χρονιά ήταν προπονητής στον Πλατανιά Χανίων στη Γ’ Εθνική. Αξίζει δε να αναφέρουμε πως για λογαριασμό της ΑΕΛ ο ίδιος αποχώρησε από την ομάδα της Κρήτης (!).
Τα δεδομένα όμως στη συγκεκριμένη υπόθεση δείχνουν να αλλάζουν μιας και ο Κόουλμαν δεν δείχνει ιδιαίτερα ζεστός να συνεργαστεί με τον Καβακά και στη λίστα έχει αυτή τη στιγμή τρεις υποψηφίους προπονητές για να αναλάβουν αυτό το πόστο.
Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο νεαρός τεχνικός από φαβορί γίνεται αουτσάιντερ και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να γίνει γνωστό το όνομα του αντικαταστάτη του…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook