Τον κίνδυνο να χαλάσει η συμφωνία του με την Λάρισα αντιμετωπίζει ο Τίμος Καβακάς, λίγες μέρες μετά που «έσπασε» την συνεργασία του με τον Πλατανιά. Αυτό αναφέρουν θεσσαλικά μέσα ενημέρωσης και εμείς παρακάτω δημοσιεύουμε το κείμενο από το athleticlarissa.gr:

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του athleticlarissa.gr, τις τελευταίες ώρες προκύπτουν νέα δεδομένα στην υπόθεση του βοηθού του Ουαλού τεχνικού Κρις Κόουλμαν.
Ο επικρατέστερος σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν ο Τίμος Καβακάς που τη φετινή χρονιά ήταν προπονητής στον Πλατανιά Χανίων στη Γ’ Εθνική. Αξίζει δε να αναφέρουμε πως για λογαριασμό της ΑΕΛ ο ίδιος αποχώρησε από την ομάδα της Κρήτης (!).
Τα δεδομένα όμως στη συγκεκριμένη υπόθεση δείχνουν να αλλάζουν μιας και ο Κόουλμαν δεν δείχνει ιδιαίτερα ζεστός να συνεργαστεί με τον Καβακά και στη λίστα έχει αυτή τη στιγμή τρεις υποψηφίους προπονητές για να αναλάβουν αυτό το πόστο.
Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο νεαρός τεχνικός από φαβορί γίνεται αουτσάιντερ και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να γίνει γνωστό το όνομα του αντικαταστάτη του…