Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Δάφνη Αποκορώνου διοργάνωσε φιλανθρωπικό τουρνουά στο γήπεδο του Εμπρόσνερου, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας.

Στο τουρνουά συμμετείχαν ακόμα η Άμιλλα Μοδίου-Γερανίου, ο Απόλλων Αγίου Ιωάννη και ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Σφακίων.

Το αμάξι του Δήμου Αποκορώνου γέμισε από τσάντες και κούτες με τρόφιμα που προορίζονται για τις άπορες οικογένειες.

Το “παρών” έδωσαν ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ (και ουσιαστικά πρόεδρος μέχρι τις εκλογές μετά την παραίτηση Σαρρή) και πρόεδρος της ΕΠΣΧ Γιώργος Βούρβαχης, μαζί με μέλη του Δ.Σ., ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Προπονητών Βαγγέλης Πρόκος, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Δημοσθένης Δεδότσης και ο πρώην Δήμαρχος Αποκορώνου και άλλοτε πρόεδρος της Δάφνης Γρηγόρης Μαρκάκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Δάφνη κατέκτησε την πρώτη θέση νικώντας στα πέναλτι στον τελικό την Άμιλλα, ενώ την 3η θέση πήραν τα Σφακιά που κι αυτά στην ίδια διαδικασία επικράτησαν του Απόλλωνα.

Στους ημιτελικούς η Άμιλλα είχε νικήσει 2-0 τα Σφακιά και η Δάφνη ξανά στα πέναλτι τον Απόλλωνα.

Διαιτητής των αγώνων ήταν ο Μπερτάκης, με βοηθούς τους Κεζέμπογλου-Χάμπα, με εξαίρεση τον μικρό τελικό, όπου διαιτητής ήταν ο Χάμπας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook