Ένας Χανιώτης μαζί με τον 11 ετών γιο του,  βρίσκονται μεταξύ των επιβατών του Norman Atlantic, oι οποίοι διασώθηκαν από το φλεγόμενο πλοίο ωστόσο η “τύχη” του πατέρα μέχρι τώρα αγνοείται.

Το 11χρονο παιδί απομακρύνθηκε με ασφάλεια από το πλοίο και έχει μεταφερθεί με C130 στην Ελλάδα. Το όνομα του πατέρα ωστόσο, αν και βρίσκεται στις ιταλικές λίστες με τους διασωθέντες,  δεν υπάρχει πουθενά στις αντίστοιχες ελληνικές λίστες ενώ ο ίδιος δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με την οικογένειά του.

Το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη  και επιβεβαιώνει το αλαλούμ που έχει συμβεί με τις λίστες των επιβατών, διασωθέντων και αγνοουμένων, αποκάλυψε στο Flashnews.gr αναγνώστης, φίλος της οικογένειας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του μετά από μήνυμα που λάβαμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του Χανιώτη έχει επικοινωνήσει τόσο με τις ελληνικές όσο και με τις ιταλικές αρχές ωστόσο η ενημέρωση που λαμβάνουν είναι αντιφατική.

Το μήνυμα του αναγνώστη  παρατίθεται αυτούσιο:

Καλημερα στο Norman Atlantic υπήρχαν και δύο Χανιωτες επιβάτες.  Ο κ. Μ… με τον 11 χρονων γιο του. Τον μικρο τον διέσωσαν από χθες το πρωί με ελικόπτερο και είναι απ τα ξημερώματα Ελλαδα με το C130. Για τον κ. Μ.. δεν εχουμε καμια ενημερωση και δεν υπαρχει ουτε στις λιστες τις ελληνικες με τους διασωθεντες. Στις ιταλικες λιστες υπαρχει το ονομα του. Όμως δεν εχει επικοινωνισει ακομα με την οικογενεια του. Να συμπληρωσω πως το ονομα του μικρου ειναι Μ… και δεν καταγραφηκε ουτε κ κεινος σε καμια λιστα διασωθεντων. Μπαχαλο!!!!!

Τα στοιχεία των επιβατών σκοπίμως δεν αναφέρονται.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα σήμερα το πρωί, μια γυναίκα από το Ηράκλειο, διασωθείσα από το φλεγόμενο πλοίο, κατηγγειλε on camera, από την Πάτρα που μεταφέρθηκε, ότι αναζητά τον άντρα της, επίσης επιβάτη του Norman Atlantic και κανείς δεν την ενημερώνει που βρίσκεται.

Επίσης στο Norman Atlantic υπήρχαν επίσης δύο Χανιώτες μέλη του πληρώματος οι οποίοι διασώθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook