Η Βάσω Κολυδά μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» για την αρχή της καριέρας της στο μόντελινγκ, την εμπειρία της στο «Κους Κους» του Alpha αλλά και πως φέρεται στην καθημερινότητά της.

Μιλώντας για την πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ αποκάλυψε πως είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1 το 2003 – χρονιά που Σταρ Ελλάς στέφθηκε η Μαριέττα Χρουσαλά – όπου δεν πήρε κάποιο τίτλο και έτσι άρχισε να ασχολείται δειλά δειλά με το επάγγελμα. Λίγα χρόνια αργότερα συμμετείχε στα Playmates όπου και ανακηρύχτηκε Playmate 2006. «Πρέπει να κάνεις ένα όνομα για να είσαι σε αυτόν τον χώρο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τη συμμετοχή της στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha «Κους Κους» η Βάσω δήλωσε: «Εγώ πριν από 1μιση χρόνο ήμουν σε ένα ιντερνετικό κανάλι όπου με είχε βάλει ο Νάσος ο Γουμενίδης και έκανα μια εκπομπή, μου άρεσε και μετά από κάποιες φορές  που πήγα σαν καλεσμένη στο Κους Κους ύστερα ήρθε και η πρόταση».

 Αναφορικά με την καθημερινότητά της το γνωστό μοντέλο δήλωσε με χιούμορ: «Βαριέμαι εύκολα, έχω νεύρα, ξεσπάω σε δικούς μου ανθρώπους, είναι όπως ξυπνήσω!» ενώ μιλώντας για το ενδεχόμενο ενός παιδιού ή ενός γάμου συμπλήρωσε: «Είμαι δύσκολος άνθρωπος, μελλοντικά μπορεί, μα θέλω να κάνω οικογένεια αλλά ακόμα δεν νιώθω έτοιμη να κάνω ένα παιδί και ένα γάμο».

 Κλείνοντας και μετά από ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού για το αν θα είναι και του χρόνου στην παρέα του «Κους Κους» η Βάσω Κολλιδά απάντησε: «Δεν ξέρω- καλώς εχόντων των πραγμάτων ελπίζω εύχομαι να είμαι και του χρόνου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook