Την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ είχε το Σάββατο (11/6) το μεσημέρι ο νέος προπονητής της ομάδας Νίκος Νεντίδης. Ο 45χρονος προπονητής συναντήθηκε τελικά με 17 παίκτες της ομάδας στα γραφεία της ΕΠΣ Χανίων και συνοδευόμενος από τους Παντελή Ευθυμάκη και Κώστα Τσουβαλά. Μετά το τέλος της διαδικασίας ο κ. Νεντίδης μίλησε αποκλειστικά στο FlashNews.gr.

Αναλυτικά οι πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του Νίκου Νεντίδη στον Λευτέρη Αντωνακάκη:

«Συμμερίζομαι την προσπάθεια των ανθρώπων για να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα έχει γερές βάσεις με έντονο το στοιχείο το Χανιώτικο και με προσθήκες ώστε να μπορέσει η ομάδα να ξαναζήσει την παλιά ένδοξη εποχή. Γι’ αυτό τον λόγο κατέβηκα, έχω διάθεση για δουλειά, βρήκα ανθρώπους που επίσης έχουν διάθεση για δουλειά και οργανώνουμε σιγά-σιγά τα νέα δεδομένα για την ομάδα. Πιστεύω και έυχομαι όλοι να βοηθήσουνε αυτή την προσπάθεια και στο τέλος να αισθανθούμε όλοι περήφανοι που είμαστε εδώ».

Για το τι γνωρίζει για την νέα ομάδα του και τι αντίκρισε:

«Επειδή ήμουνα στην Σούπερ Λίγκ δεν είχα τόσο μεγάλη επαφή με την Κατηγορία. Έχω πάρει πολλές πληροφορίες για τα παιδιά και για την ομάδα. Αυτό που αισθάνομαι αυτές τις ημέρες είναι ότι υπάρχει μια μεγάλη διάθεση να δημιουργηθεί κάτι καλό και αυτή η διάθεση που έχω δει αυτές τις ημέρες που μιλάω με τους ανθρώπους είναι ο βασικός λόγος που θέλω να συμμετέχω κι εγώ σε αυτήν την προσπάθεια».

Όσον αφορά τους στόχους:

«Είναι νωρίς ακόμα για να μιλάμε για στόχους. Σίγουρα από μόνη της η ιστορία των Χανίων δείχνει ότι η ομάδα θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει. Εμείς αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε μια γερή βάση της ομάδας και να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας της. Ο στόχος είναι πάντα όσο γίνεται πιο ψηλά».

Πρώτη γνωριμία

Στην συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΣΧ ήταν με τον Νίκο Νεντίδη οι κ.κ. Ευθυμάκης, Τσουβαλάς, Ρουκουτάκης, Μαρκαντωνάκης, Μπουρδάκης, πάτερ-Καραμουσαδάκης και ο Γιάννης Ντουντουνάκης.
Από τους ποδοσφαιριστές ήταν σχεδόν όλοι οι Χανιώτες (Τσεσμελής, Βασαδάκης, Μποτονάκης, Περράκης, Κουλάκης, Καλογεράκης, Σελινιωτάκης, Παπακαστρήσιος, Δρακάκης, Βουρβαχάκης, Συροκάκης) και ακόμα οι Πλουσής, Ραπτάκης, Μποχώνης, Τεπετός, Τσάτσος και Ιασωνίδης.
Μετά την αρχική γνωριμία ο Νίκος Νεντίδης μαζί με τα μέλη της Κίνησης Φίλων ΑΟΧ, που αναλαμβάνουν την ομάδα, κατευθήνθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων το οποίο και θα χρησιμοποιεί ως έδρα ο ΑΟΧ από τη νέα σεζόν.
Την Κυριακή (12/6) θα γίνει νέα συνάντηση και ομιλία με τους παίκτες, ενώ από την Δευτέρα (13/6) ο νέος προπονητής θα έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με κάθε παίκτη ξεχωριστά.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης