Ολοένα και μεγαλώνει η λίστα των ομάδων από την Football League που έχουν καταθέσει πλαστά η μη νόμιμα έγγραφα σχετικά με την φορολογική και ασφαλιστική τους ενημερότητα . 

Μετά την Ηλιούπολη και ο ΠΑΣ Γιάννινα με την Βέροια φαίνεται ότι δεν τακτοποίησαν όπως έπρεπε το θέμα της φορολογικής και ασφαλιστικής τους ενημερότητας. 

Πιο συγκεκριμένα ο ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε στο φύλλο του Σαββάτου η εφημερίδα «Sportday» κατέθεσε στην ΕΠΟ δύο ασφαλιστικές ενημερότητες με διαφορά λίγων ημερών. 

Απάντηση από το ΙΚΑ η ΕΠΟ μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και αρκετές ημέρες έχει ζητήσει στοιχεία από την αρμόδια υπηρεσία του ΙΚΑ στα Ιωάννινα. 

Από εκεί και πέρα σε ότι έχει να κάνει με την Βέροια της οποίας αντιπρόεδρος είναι ο πρόεδρος της Football League κ. Σπύρος Καλογιάννης φαίνεται η ασφαλιστική ενημερότητα που έστειλε το ΙΚΑ δεν έχει καμία σχέση με αυτή που έβαλε στο φάκελο αδειοδότησης η Βέροια. 

Να υπενθυμίσουμε ότι τόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα όσο και η Βέροια πήραν αδειοδόδτηση από το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης αλλά τους επιβλήθηκε ένα χρηματικό πρόστιμο γιατί σύμφωνα με την ΕΠΟ κατέθεσαν κάποια στοιχεία που ήταν εκτός των χρονικών πλαισίων που προβλέπει ο κανονισμός αδειοδότησης. 

Όσο για την Βέροια το ερώτημα που γεννάται είναι το πώς μια ομάδα που μέχρι και την προτελευταία αγωνιστική κινδύνευε να μπει στην διαδικασία των πλέι άουτ είχε καταθέσει αρκετά πιο νωρίς φάκελο για την αδειοδότηση της στην Σούπερ Λίγκα και πήρε άδεια για να συμμετέχει στα πλέι οφ. 

Υπενθυμίζουμε ότι η Βέροια που τερμάτισε στην ένατη θέση του πρωταθλήματος με 44 βαθμούς έχει 25 βαθμούς διαφορά από τον τρίτο ΟΦΗ που συγκέντρωσε 69 βαθμούς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.