Η γνωστή συμμορία των τριών κουκουλοφόρων που δρα στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, χτύπησε δυο οικογένειες μέσα στα σπίτια τους στο Βέλο μέσα σε τρεις ώρες! Μάλιστα, στην πρώτη εισβολή τους οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έλειπαν και οι δράστες τους περίμεναν, έχοντας όμως ήδη ληστέψει την… πεθερά!

Η άτυχη γυναίκα που ήταν μόνη στο σπίτι βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπη με τους τρεις κακοποιούς που, κατά την προσφιλή τακτική τους, ήταν οπλισμένοι ο ένας με πιστόλι, ο δεύτερος με μαχαίρι και ο τρίτος με ξύλινο ρόπαλο! Την ακινητοποίησαν και άρπαξαν 500 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά, αλλά δεν τους φάνηκαν αρκετά και περίμεναν επί δυο ώρες (!) να επιστρέψει το ζευγάρι των ιδιοκτητών! Μόλις μπήκαν ανυποψίαστοι στο σπίτι, τους ακινητοποίησαν και άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό που είχαν μαζί τους, πριν εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι.

Αμέσως μετά και ενώ η Αστυνομία τους αναζητούσε παντού, οι ίδιοι κακοποιοί εισέβαλαν και σε δεύτερο σπίτι στο Βέλο! Εκεί βρισκόταν μόνος ο 62χρονος ιδιοκτήτης, τον οποίο απείλησαν με τα όπλα τους και άρπαξαν μία κυνηγετική καραμπίνα, ένα πιστόλι απομίμηση αεροβόλου, διάφορα χρυσαφικά άγνωστης αξίας και 1.500 ευρώ. Για μια ακόμη φορά, η συμμορία κατάφερε να περάσει τα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. χωρίς να γίνει αντιληπτή και να εξαφανιστεί.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook