Τα κυκλοφοριακά ζητήματα του Ρεθύμνου αποτέλεσαν τον πυρήνα της συνεργασίας ανάμεσα στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νίκο Κονταξάκη και τον ειδικό συγκοινωνιολόγο Τάσο Τίτη.

Η επικαιροποίηση της μελέτης για το κυκλοφοριακό αποτελεί αρμοδιότητα του κ.Τίτη όπου μαζί με μια ομάδα πολιτικών μηχανικών εξετάζουν μια σειρά ανάλογα θέματα που έχουν να κάνουν με αναπλάσεις και έργα τα οποία έχουν προγραμματιστεί για την πόλη του Ρεθύμνου.

Στη συνάντηση της Τετάρτης, επί τάπητος έπεσαν οι κυκλοφοριακές τεχνικές που πρέπει να εφαρμοστούν στα έργα ανάπλασης της Σταμαθιουδάκη, της οδού Δημοκρατίας (από το Παλαιοντολογικό Μουσείο ως την οδό Μοάτσου), αλλά και στην ανατολική παραλιακή.

Σήμερα Πέμπτη θα υπάρξει μια ακόμη συνάντηση όπου και θα συζητηθεί η ευρύτερη συγκοινωνιακή πολιτική αλλά και τα συμπεράσματα από την ήδη εδώ και 8 χρόνια εφαρμοσθείσα πρακτική.

Να σημειωθεί ότι από τις αρχές της εβδομάδας λειτουργεί, άτυπα καθώς δεν έχει ψηφιστεί ακόμα ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου, το τμήμα κυκλοφοριακών και συγκοινωνιακών θεμάτων της δημοτικής αρχής.

Το τμήμα αυτό στεγάζεται στα γραφεία της τεχνικής υπηρεσίας στο Δελφίνι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook