Το πρόσωπο του διεθνούς μίτινγκ «63α Βενιζέλεια» στο Ε.Σ. Χανίων ήταν η Βούλα Παπαχρήστου. Η Ελληνλιδα πρωταθλήτρια της ΑΕΚ είχε εξασφαλίσει ήδη την συμμετοχή της στο Μπρούνο Ζάουλι αλλά την «σφράγισε» με μια τεράστια επίδοση στα 14.72, που είναι και η τρίτη καλύτερη όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Η 22χρόνη αθλήτρια μίλησε λίγο μετά την σπουδαία της επίδοση σε τοπικό κανάλι αλλά και στο FlashNews.gr:

«Ήταν η πρώτη φορά που δεν ήρθα μόνη μου και το άλμα ήταν πολύ μεγάλο. Το μόνο πρόβλημα που είχα να αντιμετωπίσω τόσο καιρό ήταν τα άκυρα άλματα. Ήρθα εδώ προετοιμασμένη για καλό άλμα και μου βγήκε αυτό. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που ανταμείβεται η προσπάθεια μου. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε με την Ομοσπονδία προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε εγώ και  ο προπονητής μου και γενικότερα όλο το τιμ και η επιβράβευση για εμάς είναι το χειροκρότημα του κόσμου και να έρχεται να μας βλέπει».

Όσο για τους στόχους στα επόμενα μίτινγκ:

«Πιστεύω να είμαι καλά, να είμαι γερή, δυνατή και να νοιώθω καλά και από μένα μπορείτε να περιμένετε άλματα από 15 μέτρα και πάνω αλλά αν δεν είμαι καλά μπορεί να δείτε και 13 μέτρα. Πρέπει να είμαι καλά εγώ και να είμαι καλά με τον προπονητή μου και θα βγούνε και τα μεγάλα άλματα».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook