Η απόκρουση του Ρομπέρτο στο τετ-α-τετ με τον Τόρες, ένα λεπτό πριν διαμορφωθεί το 2-1, ήταν σημαντική για την εξέλιξη του ματς σύμφωνα με το Γιάννη Χριστόπουλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Πλατανιά:

«Ήρθαμε σήμερα για να παίξουμε ίσως το πιο δύσκολο ματς του πρωταθλήματος. Απέναντι στον πρωταθλητή και σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Όπως και σε όλα τα προηγούμενα ματς, προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάλα. Να ξεκινήσουμε την δημιουργία από τον γκολκίπερ και να βγούμε στην επίθεση. Τα παιδιά το κατάφεραν. Δημιούργησαν πολλές φάσεις ειδικά για εκτός έδρας παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να βάλει γκολ στην πρώτη του φάση. Δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος από τον χαρακτήρα και την εικόνα μας. Για εμάς ήταν μία ήττα εντός προγράμματος. Εμείς από εδώ και πέρα έχουμε τελικούς, ξεκινώντας από την άλλη Τετάρτη».

Για το πόσο καθοριστική ήταν η απόκρουση του Ρομπέρτο στο τετ-α-τετ με τον Τόρες: «Έχετε δίκιο. Είναι πολύ σημαντική η φάση του Ρομπέρτο. Όπως σημαντικές ήταν οι φάσεις στα πρώτα λεπτά. Με τις ευκαιρίες που κάναμε».

Για τους πολλούς ξένους που έχει ο Πλατανιάς: «Θα σας εξηγήσω. Εγώ όταν πήγα το καλοκαίρι στα Χανιά, πήγα για να φτιάξω μία δυνατή ομάδα. Εμείς έχουμε συγκεκριμένο μπάτζετ. Επίσης οι καλοί Έλληνες έχουν συγκεκριμένο μπάτζετ. Ακόμα εμείς δεν είμαστε τόσο ελκυστικοί όσο άλλες ομάδες. Πρέπει να ξοδέψουμε πιο πολλά. Εγώ πάντα θέλω να δουλεύω με Έλληνες παίκτες, όμως προσπαθώ  να κάνω όσο το δυνατόν πιο καλή δουλειά για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Για το αν έχουν πέσει επίπεδο οι μεγάλες ομάδες ή έχουν ανέβει οι μικρότερες: «Νομίζω ότι είναι ο συνδυασμός των δύο. Σίγουρα οι μεγάλες ομάδες παρουσιάζονται λίγο πιο πεσμένες από τα υπόλοιπα χρόνια. Υπάρχουν ακόμα τα ακριβά ρόστερ και παίκτες που κάνουν την διαφορά. Έχει γίνει το πρωτάθλημα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό και για όσους θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και για όσους θέλουν να μείνουν».

Για το αν συμφωνεί με τον υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων: «Έχει μία λογική η τοποθέτηση αυτή. Δεν είμαι αυτής της λογικής όμως εγώ. Οι ομάδες θέλουν χρόνια για να χτιστούν. Για τον ανταγωνισμό καλό είναι να τηρούνται οι νόμοι και οι κανόνες και μετά να μένουν ομάδες στην Σούπερ Λιγκ για να δυναμώνουν και να γίνεται πιο καλό το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook