Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τρίτης την προετοιμασία του ο Πλατανιάς, για το ματς Κυπέλλου Ελλάδας της Τετάρτης με τον Ηρακλή.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου στοχεύει στη νίκη για να προχωρήσει στο θεσμό και να βρεθεί στην επόμενη φάση.

Ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας συμπεριέλαβε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές.

Η επίσημη ενημέρωση:

Δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά Χανίων για τον αυριανό (15.00) εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ειδικότερα, μετά τη σημερινή απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες στο Μάλεμε, ο Γιάννης Χριστόπουλος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κοκκαλά, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδη, Ντεντάκη, Περιστερίδη, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Φιγκέιρα.

Σημειώνεται ότι και σήμερα δεν προπονήθηκε ο Γιακουμάκης (ίωση), θεραπεία ακολούθησε για δεύτερη συνεχή ημέρα ο Τσουράκης (σφίξιμο στους προσαγωγούς), ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Μιλούνοβιτς (ο οποίος αισθάνεται επίσης σφίξιμο στους προσαγωγούς). Θεραπεία ακολούθησε και ο -τραυματίας- Νέπλιακ.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι ο Κουλιμπαλί έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του για την τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, που θα διεξαχθεί τον τρέχοντα μήνα στο Μαρόκο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook