Στροφή στην Χανιώτικη αγορά κάνει ο Πλατανιάς, που φαίνεται ότι επενδύει σε ταλέντα του Νομού. Η αρχή έχει γίνει με την συμφωνία με τον Αντώνη Μανουσάκη, που μπορεί να μην αγωνιζόταν στα Χανιά αλλά είναι ποδοσφαιριστής που έχει αναδειχτεί από την Παλαιόχωρα. Η επόμενη κίνηση της διοίκησης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FlashNews.gr, είναι η συμφωνία με τον Γιάννη Περδικάκη.

Ο νεαρός επιθετικός του Μινωταύρου ήταν από τους καλύτερους παίκτες στην φετινή πορεία των «πρασίνων» προς την κατάκτηση του τίτλου.
Είναι γεννημένος το 1992 και στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πρόσφατα σημείωσε 18 γκολ, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας του.
Με την ομάδα των Μουρνιών είχε εμπειρία συμμετοχής και από το Περιφερειακό πρωτάθλημα, ενώ την καριέρα του την ξεκίνησε από τους Νέους Χανίων.
Πρόκειται για γρήγορο επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα και με πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο.
Πάντως θα υπάρξει και συνέχεια για τον Πλατανιά, αφού έχει έρθει σε συμφωνία και με τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές από το Νομό Χανίων.


Όνομα-έκπληξη για προπονητής

Στον Πλατανιά πέρα από τις επενδύσεις σε ταλέντα υπάρχει στο προσκήνιο και η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Τίμου Καβακά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το όνομα του νέου τεχνικού θα είναι έκπληξη, όπως κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με τον 38χρονο πρώην προπονητή της ομάδας.
Το σίγουρο είναι ότι ο Πλατανιάς ακόμα και αν χαλάσει οριστικά η συμφωνία του Καβακά με την Λάρισα δεν πρόκειται να ασχοληθούν ξανά με το νεαρό τεχνικό.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης