Μέλος  κυκλώματος παιδοφίλων που ανταλλάσσουν  υλικό παιδικής πορνογραφίας  και χρήστης ναρκωτικών, είναι  ένας 45χρονος άνεργος Ολλανδός που συνελήφθη για αποπλάνηση του ανήλικου γιου της Βρετανίδας συντρόφου του με την οποία συγκατοικούσε προσωρινά στην Πάρο!

Ένα  4χρονο αγόρι, καρπός του γάμου της Βρετανίδας που εργάζεται ως καθαρίστρια στο νησί με τον Έλληνα πρώην σύζυγό της, ήταν το θύμα του αδίστακτου παιδεραστή που επί ένα μήνα έβγαζε πάνω του τα αρρωστημένα του ένστικτα, όταν έβρισκε την ευκαιρία να μένει μόνος μαζί του! Όμως, το παιδί μίλησε στους γονείς του που τον κατήγγειλαν στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας τον συνέλαβαν. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του Ολλανδού στην περιοχή Αλυκή της Πάρου, όπου κατοικεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Εκεί βρέθηκαν ένα laptop, τρεις ψηφιακοί δίσκοι αποθήκευσης δεδομένων υπολογιστή και τέσσερις φορητές συσκευές USB, στα οποία εντοπίστηκε πλήθος από φωτογραφίες με ανήλικα παιδιά σε ερωτικές περιπτύξεις με ανήλικους! Ακόμη, κατασχέθηκαν μια συσκευασία με 5,3 γραμμάρια «φούντας», 34 σπόροι ινδικής κάνναβης, τέσσερα ηρεμιστικά χάπια και ένα μπλε χάπι άγνωστης σύνθεσης.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθεί. Το υλικό παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκε στην κατοχή του εστάλη μαζί με τον υπολογιστή του στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για λεπτομερέστερο έλεγχο, ενώ για το παιδάκι παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση ώστε να εξακριβωθεί εάν είχε πέσει και θύμα βιασμού.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook