Δεν είχε τον… θεό του ο 25χρονος που τρύπωσε σε ένα μοναστήρι του Ηρακλείου για να κλέψει το… λάδι που είχαν συγκεντρώσει οι καλόγεροι! Μάλιστα, είχε κάνει ακριβώς το ίδιο και πριν από λίγες ημέρες, όταν διέρρηξε την αποθήκη μιας εκκλησίας της περιοχής!

Ο δράστης \”ξήλωσε\” τα προστατευτικά σίδερα από το παράθυρο της αποθήκης της μονής των Αγίων Θεοδώρων και έκλεψε δοχεία με ελαιόλαδο αξίας 400 ευρώ.

Όμως, άφησε πίσω του ίχνη και οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στην εθνική οδό Ηρακλείου- Μοιρών όπου συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν τρία πλαστικά δοχεία που περιείχαν 103 κιλά ελαιόλαδου, τα οποία είχε κλέψει την προηγούμενη Πέμπτη από τον ναό του Εσταυρωμένου! Όπως αποδείχθηκε, μάλιστα, είχε διαρρήξει
και το υπόγειο της επιχείρησης εμπορίας μαρμάρων ενός 77χρονου και είχε κλέψει άλλα δύο πλαστικά δοχεία με συνολικά 140 κιλά ελαιόλαδο και ένα πήλινο πιθάρι με
150 κιλά λαδιού!

*** Προϊόντα κλοπής από άγνωστη προς το παρόν εκκλησία, φαίνεται πως είναι τα… 106 τάματα πιστών βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα στο υπόγειο μιας πολυκατοικίας στο κέντρο του Ηρακλείου! Οι αστυνομικοί τα παρέλαβαν και προσπαθούν να εντοπίσουν το ναό από τον οποίο είχαν κλαπεί, ενώ αναζητούν και αυτόν που τα πήρε και τα έκρυψε πρόχειρα στο υπόγειο.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook