Πονοκέφαλο προκαλεί στο επιτελείο του Τούρκου πρωθυπουργού, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, οι καταγγελίες περί εμπλοκής του σε «στημένο» ματς, αν και φαντάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τις βουλευτικές εκλογές.

Όταν, πριν από λίγες ημέρες, η Φενέρμπαχτσε πήρε το τουρκικό πρωτάθλημα κερδίζοντας με οριακή διαφορά τερμάτων την ομάδα της Τραπεζούντας, Τράμπζονσπορ, οι παράγοντες και οι οπαδοί των ηττημένων έγιναν έξαλλοι.

Έγιναν αμέσως καταγγελίες για «στημένο» παιχνίδι και προσέφυγαν στην τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και στη FΙFΑ, υπαινισσόμενοι ανοιχτά την ανάμειξη του ίδιου του Ερντογάν στο «στημένο» ματς για να υποκλέψει τις ψήφους του «λαού» της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

\"\"Μάλιστα οι πιο θερμόαιμοι έκαναν μικρές διαδηλώσεις στην Τραπεζούντα απειλώντας ότι «δεν θέλουν να δουν μπροστά τους» ούτε τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε ούτε τον πανίσχυρο πρωθυπουργό, ο οποίος, με δεδομένη την οικονομική ανάπτυξη της Τουρκίας και τη χαρισματικότητά του, διεκδικεί την τρίτη κυβερνητική θητεία του δηλώνοντας ότι δεν τον αγγίζουν τα βρώμικα εκλογικά παιχνίδια για τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

zougla

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook