Στην ΑΕΚ δοκιμάζεται ο πρώην αμυντικός του ΑΟΧ Παναγιώτης Νικηταράς !Τον 20χρονο δεξιό μπακ τσεκάρει ο Μανόλο Χιμένεθ από τη Τετάρτη στα Σπάτα
στο πλαίσιο των δοκιμών που κάνει για να βρει καλούς νεαρούς παίκτες.

Ο Παναγιώτης Νικηταράς πήγε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και τον είδε ο Ισπανός προπονητής της Ενωσης. Ο 20χρονος δεξιός μπακ χαφ έπαιζε στο πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας σεζόν στον ΑΟ Χανίων και αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια. Έμεινε ελεύθερος λόγω του ότι είχε υψηλό κασέ και η ομάδα του ήθελε να κάνει περικοπές στα έξοδα. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ρόδου και εν συνεχεία από τα 14 έως τα 16 του έπαιξε στο περιφερειακό με τη φανέλα του Κλεάνθη Παραδεισίου Ρόδου.

Το 2007 μεταπήδησε στη Ρόδο όπου την πρώτη χρονιά στη Γ’ Εθνική είχε 6 συμμετοχές και 1 γκολ, τη δεύτερη στην ίδια κατηγορία 14 συμμετοχές και πέρυσι στη Β’ Εθνική καμία συμμετοχή αν και ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Στην εθνική παίδων έπαιξε στο Πανευρωπαϊκό του 2008 και συνολικά έχει 20 συμμετοχές με την εθνική Παίδων και Νέων. Ο Νικηταράς έκανε προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα και ανέβηκε να τον δει ο Χιμένεθ, κάτι που θα γίνει και σήμερα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook