Όνειρα τίτλου μπορεί να κάνει η Σπάθα που με το… σπαθί της πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Άρη Βουκολιών (0-1), παραμένοντας μόνη στην κορυφή του ομίλου τίτλου.

Η ομάδα του Χρήστου Παπαδογιάννη “έσπασε” το εντός έδρας αήττητο του Άρη με το γκολ του Μοσχανάκη στο 45’, που προήλθε από κλέψιμο και ασίστ του Ντουντίγια.

Στην 2η θέση εδραιώθηκε το ΙΝΚΑ, που επιβλήθηκε με 5-1 της Κορωνίδας με γκολ των Στ. Γιακουμάκη (10’), Νικολακάκη (39’ και 50’), Παπαδάκη (65’), Δράμι (87’).

Με σκόρερ τους Δημούση (18’) και Καλαϊτζάκη (55’) ο Μινώταυρος επανήλθε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 του Ηρακλή Νεροκούρου.

“Χορταστικό” ματς έγινε στα Νεροκούρου (φωτ.), όπου o Άρης Σούδας νίκησε με 5-2 τα Κεραμειά, τα οποία έφτασαν κοντά σε σπουδαία ανατροπή, αλλά το χαμένο πέναλτι του Γκιούλα στο 46’ αποδείχθηκε καθοριστικό για τη συνέχεια. Στρατουδάκης (20’ πέν.), Φέζγα (33’), Παπαθανασίου (34’) έκαναν το 0-3 για τους φιλοξενούμενους, με τους Μπένο (39’) και Γκιούλα (43’) να φέρνουν το ματς στο 2-3. Η νίκη των φιλοξενούμενων “σφραγίστηκε” με τα γκολ των Αντ. Γαλανάκη (54’) και Παπαθανασίου (81’).

Με ανατροπή στο σκορ στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης ο Πανακρωτηριακός “λύγισε” την αντίσταση της Δόξας (3-2), η οποία έπαιζε για αρκετή ώρα με παίκτη λιγότερο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook