Τα επικοινωνιακά λάθη που χρεώνει στον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο, το μέλλον της Ευγενίας Μανωλίδου στον ΑΝΤ1, η γνώμη του για το πρωινή εκπομπή που παρουσίασαν ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά στο Mega φέτος,αλλά και το comeback της Ρούλας Κορομηλά ήταν μερικά από τα θέματα στα οποία κλήθηκε να απαντήσει ο Γιάννης Λάτσιος σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πρώτο Θέμα».

Για την εκπομπή του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 δήλωσε: «Έγιναν σοβαρά επικοινωνιακά λάθη εκ μέρους τους και σταματάω σε αυτό, διότι πιστεύω ότι δουλειά μου δεν είναι να γίνεται δημόσια κριτική  στους συνεργάτες μιας εκπομπής. Πάντως έγιναν προσπάθειες βελτίωσης, αλλά δεν καταφέραμε να αναστρέψουμε το κλίμα» είπε. Όσον αφορά στο μέλλον της εκπομπής, ο Γιάννης Λάτσιος είπε: «Γίνονται συζητήσεις, αλλά όσο υπάρχει εκπομπή στον αέρα δεν συζητώ για άλλα σχέδια. Να τελειώσουμε πρώτα και μετά έχουμε χρόνο».

Για όσους λένε ότι η σχέση της Ευγενίας Μανωλίδου με τον ΑΝΤ1 εξελίσσεται σε καρμική, ο Γιάννης Λάτσιος ξεκαθαρίζει: «Δεν το αντιλαμβάνομαι αυτό που λέτε, αλλά πολλές φορές έχω πει ότι η κυρία Μανωλίδου είναι μια συνεργάτης με εξαιρετικά επαγγελματικά προσόντα που εκτιμώ ιδιαίτερα.  Και γι’ αυτό, όταν της αναθέτουμε κάποιο project φροντίζουμε να ταιριάζει στο προφίλ και στα χαρακτηριστικά της».  Έχει αποφασιστεί όμως τι θα κάνει του χρόνου η γνωστή παρουσιάστρια; «Σε μερικές ημέρες που θα τελειώσει και τυπικά η φετινή σεζόν θα κάνουμε μια κουβέντα μαζι της, όπως και με άλλους συνεργάτες του σταθμού», ήταν η απάντηση του Γιάννη Λάτσιου.

Ποια είναι η γνώμη του για την εκπομπή «Πρωινό Mou» που παρουσίασαν στο Mega ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά; «Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για το Mega στην πρωινή ζώνη, τόσο θεματολογικά όσο και σε περιεχόμενο. Οι δυο παρουσιαστές βρήκαν τρόπο να συνυπάρξουν, πέρα από την προσωπική τους ζωή, και τηλεοπτικά, αρμονικά και ήρεμα, με κάποιες εντάσεις από την πλευρά του Γιώργου, τις οποίες βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρουσες», παραδέχτηκε.

Τέλος, δεν δίστασε να πει και τη γνώμη του για την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στα τηλεοπτικά δρώμενα: «Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να περιοριστεί σε ένα από τα δυο προγράμματα, είτε το Big Brother, είτε το Greek Idol. Είναι προγράμματα διαφορετικού ύφους και νομίζω ότι αυτό δημιούργησε σύγχυση στο κοινό».

yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook