Μια ακόμα ειδική έκδοση, που θα παραχθεί σε περιορισμένο και πάλι αριθμό αντιτύπων, της καταξιωμένης πλέον 911 παρουσίασε σήμερα η Porsche.
 
Το αυτοκίνητο βασίζεται ασφαλώς στις εκδόσεις Carrera, τόσο στο κουπέ αμάξωμα όσο και στην ανοιχτή παραλλαγή του. Σχεδιαστικά, η εικόνα παραμένει γνώριμη, με τις μόνες διαφορές, όπως προσδίδει και το όνομα της έκδοσης, να εντοπίζονται στο μαύρο χρώμα των εξωτερικών επιφανειών του αμαξώματος, ενώ προαιρετικά υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας του ειδικού, επίσης μαύρου, μεταλλικού χρώματος Basalt Black. Στις εκδόσεις cabriolet μαύρο είναι και το χρώμα της υφασμάτινης αναδιπλούμενης οροφής, ενώ την ίδια ακριβώς απόχρωση διαθέτουν ειδικά για την περίσταση και οι δαγκάνες των φρένων. Σε αντίθεση, οι ζάντες των 19 ιντσών προέρχονται από τις εκδόσεις Turbo και διαθέτουν ασημί απόχρωση.
 
Στο εσωτερικό, η μοναδική απόχρωση είναι ασφαλώς η… μαύρη (καθίσματα, πόρτες, ταμπλό). Ιδιαίτερα αναβαθμισμένος είναι και ο εξοπλισμός της εν λόγω έκδοσης, ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ηχοσύστημα της Bose με 13 ηχεία (12 στην έκδοση cabriolet), σύστημα δορυφορικής πλοήγησης κ.α. Προαιρετικά, υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας του κιβωτίου διπλού συμπλέκτη PDK της Porsche, του Sport Chrono Plus, που περιλαμβάνει και σύστημα launch control, καθώς και των ενεργητικών αναρτήσεων PASM (Porsche Active Suspension Management). Στα υπόλοιπα μηχανικά μέρη δεν παρατηρούνται αλλαγές σε σχέση με τις «κλασικές» Carrera, με τον «επίπεδο», ατμοσφαιρικό και 6κύλινδρο κινητήρα των 3,6 λίτρων και 345 ίππων να εξακολουθεί αν προσφέρει τις υπηρεσίες του.  
 
Να προσθέσουμε πως οι εκδόσεις Black Edition θα παραχθούν σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία σε 1.911 αντίτυπα.

4troxoi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook