Τέλος πήρε η πολύμηνη δράση της σπείρας των αλλοδαπών κακοποιών που δρούσε στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, εισβάλλοντας σε σπίτια και απειλώντας οικογένειες για να τις ληστέψουν. Τα τέσσερα μέλη της συνελήφθησαν στο Κιάτο και στην κατοχή του ς βρέθηκαν δεκάδες κλοπιμαία.

Από τις 2 Φεβρουαρίου, οι Αλβανοί δράστες είχαν διαπράξει επτά ληστείες σε σπίτια της περιοχής, ακινητοποιώντας υπό την απειλή όπλων, μαχαιριών και ροπάλων τους ενοίκους. Μόνο στις 10 Ιουνίου μέσα σε τρεις ώρες, είχαν ληστέψει δυο οικογένειες μέσα στα σπίτια τους στο Βέλο! Μάλιστα, στην πρώτη εισβολή τους, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έλειπαν και οι δράστες τους περίμεναν επί δυο ώρες, έχοντας όμως ήδη ληστέψει την… πεθερά!

Στο σπίτι τους στο Κιάτο βρέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, πολλά από τα οποία προέρχονταν από την διπλή ληστεία που έγινε πριν από τρεις ημέρες στο Βέλο, όπως χρυσαφικά, ηλεκτρονικά είδη, ένα κυνηγετικό όπλο με φυσίγγια, ένα αεροβόλο και άλλα αντικείμενα. Εκτός από αυτά, οι κακοποιοί είχαν αρπάξει και μετρητά συνολικού ύψους 38.035 ευρώ! Από αυτά, όμως, βρέθηκαν μόνο 235 ευρώ και επτά αμερικανικά δολάρια.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook