Η ευτυχία του καθενός μέσα σε ένα γάμο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αξιολογώντας τους κυριότερους τομείς που συμβάλλουν στην προσωπική ευτυχία του κάθε άνδρα και της κάθε γυναίκας, το Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο προτείνει το παρακάτω test, που μπορεί να λειτουργήσει και σαν προγνωστικό στοιχείο για το μέλλον ενός γάμου ή σαν αντικειμενικό στοιχείο αξιολόγησης του/της συζύγου μας.

Υπογράφει ο Καθηγητής Ζήσης Παπαθανασίου (Επ. Καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας, Ανδρολόγος. Επιστημονικός Διευθυντής )

Κλίμακα συζυγικής ευτυχίας

Αν ο/η σύντροφός μου συνεχίσει να λειτουργεί όπως σήμερα και στο μέλλον, ο γάμος μας θα είναιγια κάθε ένα από τους κάτωθι τομείς:

Βαθμολογείστε τον κάθε τομέα από 1 έως 10,

1: πολύ δυστυχισμένος έως 10: πολύ ευτυχισμένος

Αξιολόγηση του test

· Αν συγκεντρώσετε 81 έως 100 βαθμούς είσαστε ένα τέλειο ζευγάρι και απλά προσπαθήστε να διατηρήσετε την ευτυχία σας.

· Αν συγκεντρώσετε 51 έως 80 βαθμούς μπορείτε να θεωρήσετε ότι η συμπεριφορά του συντρόφου σας είναι θετική ως προς την οικογενειακή σας ευτυχία.

· Αν συγκεντρώσετε κάτω από 50 βαθμούς είναι σαφές ότι ο σύντροφός σας δεν ανταποκρίνεται ακριβώς σ’ αυτό που εσείς θεωρείτε συζυγική ευτυχία. Βέβαια ορισμένοι τομείς έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκτίμηση και την πρόγνωση στην πορεία του ζευγαριού.

Αν επιθυμείτε μια πιο επιστημονική εκτίμηση και αξιολόγηση του test μπορείτε να στείλετε τα αποτελέσματα με e-mail ή επιστολή στο Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο και να λάβετε τηλεφωνική απάντηση από τους ειδικούς επιστήμονες. Σημειώστε τα στοιχεία σας και το τηλέφωνό σας κάτω από το test. Η διαδικασία είναι δωρεάν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook