Με 15 παίκτες στην αποστολή, με την κούραση από την Κομοτηνή και με όλο το ψυχολογικό βάρος, ο ΟΦΗ πάλεψε το παιχνίδι όσο μπορούσε αλλά λύγισε από τον Ολυμπιακό με 0-3 με δύο κόντρες και ένα πέναλτι.

Λένε πως από το… αγκάθι βγαίνει ρόδο και ο ΟΦΗ μπορεί να γνώρισε την ήττα όμως 3 παίκτες από τα “σπλάχνα” του (Δαμιανάκης, Φαζός, Μπολάκης) έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση. Ο ΟΦΗ το πάλεψε αλλά είναι φανερό ότι η ομάδα θέλει σημαντική μεταγραφική ενίσχυση προκειμένου να παλέψει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου έδωσαν και την ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο του “Γεντί Κουλέ” έχοντας να αντιμετωπίσουν εκτός από τον Ολυμπιακό και την κόπωση από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν άλλαξε ενδεκάδα σε σχέση με το ματς της Πέμπτης και είδε τους παίκτες του να έχουν καλή αμυντική λειτουργία διατηρώντας το 0-0 μέχρι το 30′.

Σε αυτό το λεπτό ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Ντομίνγκεζ μετά από ανύπαρκτο φάουλ που έδωσε ο Τριτσώνης. Ο ΟΦΗ αντέδρασε και ισορρόπησε στο τελευταίο δεκάλεπτο χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν ο Μέγιερι έδιωξε σε κόρνερ την σέντρα – σουτ του Μερεμπασβίλι ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα ο Αυλωνίτης πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Τζορτζ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν ο Σιόβας έδιωξε πάνω στην γραμμή το πλασέ του Τζορτζ. Ο Ολυμπιακός δεν είχε απειλήσει καθόλου την εστία του Λόρια και τελικά κατάφερε να πετύχει δύο γκολ με ισάριθμες κόντρες και τους Φορτούνη, Μήτρογλου να διαμορφώνουν το τελικό 0-3.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook