Η Επισκοπή προηγήθηκε στο Μενίδι του Αχαρναϊκού με γκολ του Φώτη Δουμάνη, είχε δοκάρι στο 1-1 με τον Νικόλτση αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με σκορ 4-2.

Με τον Τάκη Διακάκη στην τεχνική ηγεσία η ομάδα από το Ρέθυμνο προηγήθηκε μόλις στο 8’ με το Δουμάνη, αλλά στο 26’ ο Καλογερόπουλος ισοφάρισε (1-1).

Στο 56’ ο Νικόλτσης είχε δοκάρι κι αντί να γίνει το 1-2 ήρθε το 2-1 για τους γηπεδούχους στο 59’ με τον Γέσιτς να κερδίζει πέναλτι από το Μανουσάκη και να το εκτελεί εύστοχα, παρά την προσπάθεια του Κελαϊδη.

Στο 75’ από σέντρα του Καλογερόπουλου ο Ταμπάκης με κεφαλιά έκανε το 3-1, για να σημειώσει το 4-1 στο 83’ ο Γέσιτς με προβολή από σέντρα του Σκαθαρούδη.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 86’ με τον Δρακάκη, που σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Νικόλτση.

Διαιτητής: Βρακάς (Ευβοίας)
Βοηθοί: Μπαμπάς (Αθηνών)-Καλφάκης (Χανίων)

Αχαρναϊκός (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης Εμέκα, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης (84’ Αθανασίου), Γέσιτς, Καλογερόπουλος (79’ Σκαθαρούδης), Νιάρος (52’ Τσιάμης), Παπατόλιος, Ιωαννίδης, Ιορδανίδης.

Επισκοπή (Τάκης Διακάκης): Κελαϊδης, Λιονάκης, Δελήμπασης (77’ Δρακάκης), Δουμάνης (71’ Βιτώρος), Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Λάμπρου (71’ Βιγιαφάνε), Βουρβαχάκης, Ράντοβιτς, Μανουσάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook