Ηταν μία υπόσχεση που είχε δώσει από πέρσι τόσο στον εαυτό του, όσο και στους συμπατριώτες του… Πέρσι αυτή την υπόσχεση δεν τα κατάφερε να την πραγματοποιήσει… Φέτος ,όμως, όλα θα γίνουν όπως ακριβώς τα είχε σχεδιάσει και τα είχε σκεφτεί !

Ο λόγος ; Ο λόγος για τον δαιμόνιο Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος ετοιμάζεται αύριο το βράδυ να μας ευχηθεί το \”καλό καλοκαίρι\” μέσα φυσικά από το τελευταίο \”Τσαντίρι\” του. Ο Λάκης παίρνει το δισάκι του στον ώμο και για πρώτη φορά μετακομίζει το \”Τσαντίρι\” του εκτός Αθηνών, προκειμένου το φετινό τηλεοπτικό φινάλε της άκρως επιτυχημένης εκπομπής του Alpha, να γραφτεί εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα; Να γραφτεί από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Λάρισα ! 

Το \”Τσαντίρι\” ,λοιπόν, αύριο το βράδυ στις 9.00 τραβά… κουρελού από την Λάρισα και πιστέψτε με, αυτό το \”Τσαντίρι\” δεν πρέπει να το χάσει κανείς ! Πρόκειται για μία εκπομπή – γιορτή, για την οποία ο γνωστός δημιουργός και οι συνεργάτες του, τρέχουν εδώ και καιρό!

Συγκεκρμένα η εκπομπή θα στηθεί στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας και όπως ήδη μας έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Λάκης σε αυτό το τελευταίο αντίο, θα έχει δίπλα του την μία και μοναδική, Χαρούλα Αλεξίου, η οποία είναι άλλωστε και μία από τις καλύτερές του φίλες !

Από την εκπομπή ,όμως, θα παρελάσουν και πολλοί αγαπημένοι ηθοποιοί, όπως είναι μεταξύ άλλων και οι : Κώστας Βουτσάς, Ελένη Γερασιμίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Θύμιος Καρακατσάνης, Χάρρυ Κλυνν, Γιώργος Κωνσταντίνου, Τάσος Παλατζίδης, Βάσια Τριφύλλη, Βασίλης Τσιλιβίκας και Στάθης Ψάλτης.

Και φυσικά από το τελευταίο \”Τσαντίρι\” της σεζόν δεν θα μπορούσαν να λείψουν, ούτε και τα βραβεία… \”Παπαρίων\”, ενώ ο Λάκης υπόσχεται να καταφέρει να στήσει ένα πραγματικό τηλεοπτικό πανηγύρι, τόσο μέσα όσο και έξω από το Κηποθέατρο.

Και επειδή πανηγύρι χωρίς μαλλί της γριάς δεν γίνεται, θα διατίθεται λέει μέχρι και μαλλί της γριάς ! Για όλους αυτούς τους λόγους ,λοιπόν, αλλά και για άλλους πολλούς, μην χάσετε το αυριανό τελευταίο \”Τσαντίρι\” της σεζόν 2010-2011!

Tlife

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook