O βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Μανόλης Στρατάκης, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, κατέθεσε στη Βουλή για τους αρμόδιους Υπουργούς τις παρακάτω αναφορές:

– Τις προτάσεις του Τοπικού Συμβουλίου Δαφνών Δήμου Ηρακλείου για τη βελτίωση του οδικού άξονα Ηρακλείου-Μοιρών (στο ύψος της Σταυρακιανής Καμάρας) για αποφυγή κι άλλων θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων.

– το αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συμβασιούχων Πυροσβεστών για την άμεση δημοσίευση της προκήρυξης για την αποκατάσταση των συμβασιούχων πυροσβεστών.

– τις απόψεις του Συλλόγου Πτυχιούχων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Ηρακλείου σχετικά με την αναγκαιότητα για μικρά και μεσαία έργα.

– την επιστολή των εργαζομένων της ΕΡΑ Ηρακλείου και ΕΡΑ Χανίων για τη φημολογούμενη αναδιάρθρωση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

– τη διαμαρτυρία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων για τις περικοπές στο πρόγραμμα δακοκτονίας και τέλος,

– τις προτάσεις του Συλλόγου Ιδιοκτητών Επαρχιακών Ταξί \”Ο Μίνωας\” σχετικά με τις προωθούμενες αλλαγές στη λειτουργία των ΕΔΧ αυτοκινήτων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook