O Δήμος Αποκορώνου, μεγαλώνει το δίκτυο Κοινωνικής Προστασίας με το οποίο στηρίζει τους δημότες του μέσω των δράσεων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του, με την λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου που τα εγκαίνια του θα γίνουν την Τρίτη 27/01/2015 & ώρα 17.00 μ.μ. στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Νίππους με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κυδωνίας & Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού & του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολου Βουλγαράκη.

Στόχος της νέας δομής είναι η ενίσχυση των οικονομικά αδυνάτων συνανθρώπων μας με την τακτική παροχή δωρεάν τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

την προσπάθεια αυτή”, όπως σημειώνει με ανακοίνωσή του ο Δήμος  “έχουμε πολύτιμους βοηθούς & συμπαραστάτες, τους Ιερείς του Δήμου μας, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής μας, τα προγράμματα “Βοήθεια στο Σπίτι” πρώην Δήμου Αρμένων & “Κατοίκον Βοήθεια Αγίας Σοφίας”.

Ενώ η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου στηρίζετε κυρίως από Εθελοντικές ομάδες Ευρωπαίων κατοίκων της περιοχής μας, &  την αμέριστη   αγάπη  και προσφορά των κατοίκων του Αποκόρωνα.. .

Επειδή τα καλύτερα έρχονται σας θέλουμε κοντά μας”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook