Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για πάρτι οργίων με μεγάλες δόσεις κοκαΐνης και μπόλικο… σεξ αναστατώνουν την Κω, μετά την μεταφορά μιας νέας γυναίκας στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση! Οι αρχές του νησιού έχουν ήδη συλλάβει τρία άτομα τα οποία ανακρίνονται.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν μια νεαρή Αλβανίδα κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα της Κω ότι η συγκάτοικος της επέστρεψε στο σπίτι τους σε άθλια κατάσταση και έπεσε σε κώμα, μετά την συμμετοχή της σε ολονύκτιο όργιο με… τρεις άνδρες στο οποίο καταναλώθηκαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης! Σύμφωνα με την καταγγελία, η συμπατριώτισσά της έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τους άνδρες που συμμετείχαν στο «πάρτι».

Ωστόσο, η κακοποίηση της νεαρής αλλοδαπής δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, καθώς εξακολουθεί να παραμένει σε κωματώδη κατάσταση από την υπερβολική χρήση ναρκωτικών και δεν έχει καταθέσει ακόμη. Οι άνδρες της Ασφάλειας, πάντως, έχουν συλλάβει τους φερόμενους ως πρωταγωνιστές του πάρτι οργίων, που είναι τρεις 36χρονοι Έλληνες, οι οποίοι ανακρίνονται.

Protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook