Πανικός ξέσπασε στους δεκάδες περαστικούς που έκαναν τη βόλτα τους τον βράδυ της Κυριακής στην παραλία Λουτρακίου, όταν μια ομάδα Πακιστανών προκάλεσε επεισόδιο σε βάρος δυο 15χρονων παιδιών και ένας από αυτούς έβγαλε ένα κυνηγετικό μαχαίρι και άρχισε να απειλεί όποιον έβρισκε μπροστά του!

Στόχος του επεισοδίου ήταν δυο ανήλικα παιδιά, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, οι οποίοι –άγνωστο γιατί- βρέθηκαν περικυκλωμένα από δέκα Πακιστανούς με άγριες διαθέσεις! Ξαφνικά, ο ένας από τους αλλοδαπούς τράβηξε το μαχαίρι και άρχισε να το κουνάει απειλητικά, τόσο εναντίον των παιδιών, όσο και του πλήθους που συγκεντρώθηκε για να τα προστατεύσει με αποτέλεσμα όλοι να το βάλουν στα πόδια!

Κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, που έφθασε μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο του επεισοδίου, αλλά δεν πρόλαβε τον δράστη που είχε προλάβει να εξαφανιστεί μαζί με τους συμπατριώτες του. Οι έρευνες για την σύλληψή του
Πακιστανού μαχαιροβγάλτη συνεχίζονται, αφού οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν στην διάθεσή τους την πλήρη περιγραφή του από τους αυτόπτες μάρτυρες.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook