Ανατροπή και αλλαγή εδρών από 2-2-1 σε 3-1 στα Χανιά και θρίλερ με καραμπόλα στις έδρες στο Ηράκλειο και από την άλλη σαν να μην πέρασε μια μέρα στις έδρες σε Ρέθυμνο και Λασίθι

Χανιά

Στα Χανια η ανατροπή ήρθε αργά το βράδυ και η κατανομή των εδρών σε 2-1-1 (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ) ανατράπηκε μετά τις 2.00 τα ξημερώματα, σε 3-1 (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΟΤΑΜΙ) με αποτέλεσμα να αφαιρείται η έδρα από τον κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη και τα Χανιά από σήμερα να μην εκπροσωπούνται από βουλευτή της ΝΔ.

Έτσι τα Χανιά στέλνουν στο κοινοβούλιο τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Σταθάκη, Παύλο Πολάκη, Ευαγγελία Βαγιωνάκη και έναν από το ΠΟΤΑΜΙ, τον πρόεδρό του, Σταύρο Θεοδωράκη.

 

Δείτε τους υπόλοιπους σταυρούς των υποψηφίων στα Χανιά των κομμάτων που μπήκαν στη βουλή

 

Ρέθυμνο

Δεν άλλαξαν χέρια οι έδρες αλλά και οι βουλευτές του Ρεθύμνου. Μια και μια οι έδρες για το Ρέθυμνο σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και τους κυρίους Ξανθό και Κεφαλογιάννη αντίστοιχα να παραμένουν στις θέσεις τους.

Δείτε τους υπολοίπους σταυρούς των υποψηφίων στο Ρέθυμνο, των κομμάτων που μπήκαν στη Βουλή

Ηράκλειο

Νύχτα θρίλερ με τη συνεχή αλλαγή στις έδρες καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας να παίζει με τη ψυχραιμία των υποψηφίων και… των υποστηρικτών τους, για να έρθει το 100% των αποτελεσμάτων και το 3-1-1-1-1-1 να κατανέμεται αντιστοίχως σε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ

Σε ονόματα: Μιχελογιαννάκης, Κριτσωτάκης, Βαρδάκης από ΣΥΡΙΖΑ, Αυγενάκης από ΝΔ, Δανέλλης από το ΠΟΤΑΜΙ, Κεγκέρογλου από το ΠΑΣΟΚ, Δαμαβολίτης από ΑΝΕΛ και Συντιχάκης από ΚΚΕ.

Λασίθι

Καμία αλλαγή στις έδρες και τους βουλευτές που τις καταλαμβάνουν στο Λασίθι.

Χωρίς ανατροπές η κάλπη ανέδειξε

Δείτε τους υπόλοιπους σταυρούς των υποψηφίων στο Λασίθι, των κομμάτων που μπήκαν στη βουλή

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook