Παρά το γεγονός ότι ήταν η πρώτη τους εμφάνιση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα οι μικροί ξιφομάχοι του Θησέα Ηρακλείου πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου του Θησέα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων:

Με εξαιρετικές εμφανίσεις ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων στο ξίφος μονομαχίας και στη σπάθη στις 23 & 24 Ιανουαρίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Οι μικροί μας ξιφομάχοι έδειξαν ότι παρότι ήταν η πρώτη τους εμφάνιση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, μπορούν να φέρουν μεγάλα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα στο ξίφος μονοναχίας παμπαίδων ο Πάσσαμ Φίλιππος κατέκτησε την 10η θέση μετά από σειρά νικηφόρων αγώνων. Ακολούθησαν οι Καλογεράκης Εμμανουήλ 28ος, Σύρμος Μιχαήλ 59ος και Σκουλάς Ανδρέας 61ος. Στα κορίτσια η Παπαδοπούλου Μάγια κατέκτησε την 42η θέση και έδειξε ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά της.

Στη σπάθη παμπαίδων ο Μελισσείδης Αλέξανδρος τερμάτισε στην 15η θέση ανάμεσα σε 70 αθλητές και έχασε στις λεπτομέριες την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Οι Πάσσαμ Ιάσονας 29ος, Πολυχρονάκης Ιωάννης 39ος και Τζωρτζουλάκης Γεώργιος 43ος με μεγάλες νίκες έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για τα μεγάλα αποτελέσματα τα επόμενα χρόνια.

Οι προπονητές του συλλόγου Κοντογιάννης Αλέξανδρος και Ξαγοραράκη Φανή έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις των αθλητών.

Το Δ.Σ του Α.Ο. ΘΗΣΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ συγχαίρει όλους τους αθλητές και ευχαριστεί τις ΑΝΕΚ LINES για την πολύτιμη βοήθεια στις μετακινήσεις των αθλητών. Όποιος επιθυμεί να γνωρίσει το άθλημα της ξιφασκίας μπορεί να μας βρει στην Κονδυλάκη 1 ή στο 6939460525 & στο www.aothiseas.gr.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook