Το παρακάτω ευχαριστήριο μήνυμα στέλνει ο Μανούσος Βολουδάκης μετά το εκλογικό αποτέλεσμα

“Οι  Έλληνες πολίτες έδωσαν μια καθαρή νίκη στο ΣΥΡΙΖΑ. Πίστεψαν ότι με την πρότασή του μπορεί η χώρα να βγει από την κρίση, αντίθετα με όσα εμείς υποστηρίζουμε.  Όσο κι αν με χωρίζει άβυσσος από τις ιδέες και τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ, εύχομαι ειλικρινά η νέα κυβέρνηση να δικαιώσει τις προσδοκίες των πολιτών, για το καλό της πατρίδας.

Η κυβέρνηση  την οποία η Ν.Δ. στήριξε, αναγκάσθηκε να ακολουθήσει μια πολύ σκληρή πολιτική. Μέσα στις συνθήκες εκτάκτου ανάγκης, έγιναν και λάθη και υπερβολές, που πλήγωσαν την κοινωνία. Μια δύσκολη πολιτική συγκυρία, επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο από σφάλματα στην επικοινωνιακή πολιτική της προεκλογικής περιόδου. Παρ’ όλα αυτά, η Ν.Δ. κατάφερε να κρατήσει μεγάλο ποσοστό των δυνάμεων της. Το γεγονός αυτό δείχνει τη δύναμη των ιδεών της παράταξής μας, αλλά και τις βαθιές της ρίζες στην ελληνική κοινωνία.  Δείχνει ακόμη ότι η παράταξη αυτή σύντομα θα σταθεί και πάλι όρθια!

Προσωπικά, δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν. Θα είμαι για πάντα υποχρεωμένος στους ανθρώπους που έτρεξαν, πάλεψαν, ξενύχτησαν, μαζί μου, με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια.  

Δώσαμε ένα τίμιο και αξιοπρεπή αγώνα.  Τον δώσαμε μέσα στο βαρύ γενικότερο πολιτικό κλίμα,  αλλά και κόντρα σε θεμελιωμένους από δεκαετίες μηχανισμούς, κόντρα σε ένα ισχυρό κατεστημένο.  Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, 8,793 πολίτες  επέλεξαν να με τιμήσουν με την ψήφο τους, και τους ευχαριστώ θερμά.  

Πολιτεύθηκα με ειλικρίνεια, παραμένοντας πάντα ο εαυτός μου, πιστός στις αρχές και τις ιδέες μου. Θα συνεχίσω να πορεύομαι με τον τρόπο αυτό, όπως η συνείδησή  μου επιβάλλει.   

Μανούσος Γ. Βολουδάκης”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook