Ως το πρώτο πολύ κακό αποτέλεσμα του Πλατανιά στο φετινό πρωτάθλημα χαρακτήρισε την ήττα με ανατροπή από τον Εργοτέλη, στις δηλώσεις του, ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Η τοποθέτηση του προπονητή του Πλατανιά για το ματς:

«Ξεκινήσαμε δυνατά το παιχνίδι και είχαμε το προνόμιο να καταφέρουμε να πετύχουμε γκολ στο πρώτο λεπτό σχεδόν. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο διαχειριστήκαμε καλά τον αγώνα, προσπαθήσαμε να χτίσουμε με ηρεμία από πίσω, βγάλαμε πολλές φάσεις, όχι από λάθη του αντιπάλου, αλλά από καλές οργανωμένες επιθέσεις δικές μας, δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Στο ημίχρονο μες τα αποδυτήρια συζητήσαμε κάποια πράγματα που θα έπρεπε να φτιάξουμε όσον αφορά την αμυντική μας λειτουργία. Νομίζω ότι κινδυνεύσαμε με κάποια μακρινά σουτ του αντιπάλου και κυρίως σε κάποιες κόντρες του αντιπάλου. Πιστεύω ότι αν δεν είχαμε δεχτεί τη φάση σε εκείνο το γκολ και είχαμε προλάβει να κάνουμε την αλλαγή του Μαχαμάτ τότε θα το είχαμε διαχειριστεί διαφορετικά το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς, είναι το πρώτο πολύ κακό αποτέλεσμα τη φετινή περίοδο. Δεν επιτρέπεται να προηγείσαι, να χάνεις τόσες ευκαιρίες και να καταφέρνει ο αντίπαλος να κάνει ανατροπή μέσα στην έδρα σου. Παρ’ όλα αυτά όμως τα παιδιά πάλεψαν, προσπάθησαν με τις δυνάμεις που είχαν. Πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια, να ηρεμήσουμε, να δούμε τα λάθη που κάναμε και να προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε στη συνέχεια».

Για το τι έφταιξε για την ήττα: «Πιστεύω ότι αρκετά παιδιά σήμερα δεν βρέθηκαν σε τόσο καλή μέρα. Είχαμε και κάποια παιδιά που προέρχονταν και στην ουσία με δύο προπονήσεις έπαιξαν, όπως ο Μπανανά και ο Λούκας (σ.σ. Μιλούνοβιτς). Χάσαμε αρκετές μονομαχίες στο δεύτερο ημίχρονο. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι θα μπορούσαμε σίγουρα να μην χάσουμε το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook