Συγχαρητήρια επιστολή προς το βουλευτή Χανίων και νέο Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γεώργιο Σταθάκη με την οποία του εύχεται καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στην εκπλήρωση των υψηλών ευθυνών που αναλαμβάνει, απέστειλε σήμερα Τρίτη 27/1/2015, αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος, ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Θεόδωρος Σταθάκης. Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Δημάρχου Κισσάμου έχει ως εξής:

«Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και την συγκρότηση της νέας Κυβέρνησης, θα ήθελα να εκφράσω εκ μέρους του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου Κισσάμου αλλά και εμού προσωπικά, τα θερμά συγχαρητήρια μας για την εκλογή σας τόσο ως βουλευτού Χανίων όσο και για την τοποθέτηση σας στη θέση του Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, ευχόμενος σας καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στην εκπλήρωση των υψηλών ευθυνών που αναλαμβάνετε, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής συγκυρίας που βιώνουν η χώρα και οι πολίτες της. Είμαι βέβαιος πως μέσα από τη θέση του Υπουργού θα υπηρετήσετε με ειλικρίνεια, εντιμότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα τα συμφέροντα της Χώρας και του Νομού μας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην προώθηση και επίλυση σημαντικών τοπικών προβλημάτων. Σε αυτήν την προσπάθεια σας θα είμαστε στο πλευρό σας, προσβλέποντας σε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία για το καλό του τόπου μας».

Ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Θ. Σταθάκης απέστειλε επίσης επιστολές και στους άλλους τρεις βουλευτές του Ν. Χανίων και πιο συγκεκριμένα στους κ.κ. Π. Πολάκη, Ε. Βαγιωνάκη και Στ. Θεοδωράκη, συγχαίροντας τους για την εκλογή τους και εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως μέσα από την άσκηση του κοινοβουλευτικού τους έργου θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην προώθηση σημαντικών ζητημάτων του Δήμου Κισσάμου αλλά και των Χανίων γενικότερα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook