Εξηγήσεις εκλήθη από τον εισαγγελέα να δώσει ο λογιστής της ΠΑΕ Παναχαϊκή μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πρόεδρος της ομάδας και δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, κατηγορώντας τον για υπεξαίρεση 30.000 ευρώ που του είχαν δοθεί για να πληρώσει τη δόση, στο πλαίσιο της ρύθμισης παλαιότερων χρεών της ΠΑΕ αλλά και πλαστογραφία φορολογικής ενημερότητας.

Στη μήνυσή του, ο κ. Κούγιας προσκομίζει και το επίμαχο έγγραφο που όπως υποστηρίζει φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού ότι έχει πλαστογραφηθεί και βρέθηκε στο φάκελο της ΠΑΕ στην ΕΠΟ, δημιουργώντας ορατούς κινδύνους για την αδειοδότησή της και τον υποβιβασμό της στη Δ\’ κατηγορία ποδοσφαίρου.

Ο λογιστής της ομάδας, ο οποίος απομακρύνθηκε πρόκειται να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου στον εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση. Αναφερόμενος πριν λίγες ημέρες στην υπόθεση αυτή ο Αλ. Κούγιας είχε πει ότι «η ΠΑΕ Παναχαϊκή, τουλάχιστον από το καλοκαίρι του 2009 δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ σε κανέναν όσον αφορά στα τρέχοντα. Όσον αφορά στα παρελθόντα χρέη έχουμε προβεί σε ρυθμίσεις που προκαταβάλουμε. Σαν \”κεραυνός εν αιθρία\” βρέθηκε ένα πιστοποιητικό που δεν ήταν νόμιμο στο φάκελό μας και αφορά φορολογική ενημερότητα για παρελθόντα χρέη.

Ένα χαρτί που έστειλε ο λογιστής. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν 17 χρόνια στον Πανηλειακό, ενώ ήταν στην Παναχαϊκή για 3 χρόνια επί Μακρή. Ο διοικητής της εφορίας της Πάτρας μου γνωστοποίησε το γεγονός, αμέσως μόλις ενημέρωσε η ΕΠΟ».

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook