Τις καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Α.Ο. Χανιά ο Κωνσταντίνος Μανωλάς τις… εξαργυρώνει με την επιστροφή του στη Super League, για λογαριασμός της Κέρκυρας.

Ο 22χρονος ακραίος μπακ πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης των Φαιάκων, αφού απομένουν μόνο οι υπογραφές των συμβολαίων.

Αυτές αναμένεται να… πέσουν στην Αθήνα και στο περιθώριο του επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου της ΑΕΚ με τον ΑΟΚ.

Ο Μανωλάς, όπως σας ενημέρωσε το Flashnews.gr, αποτέλεσε παρελθόν για τον ΑΟΧ μετά το ματς με την Ερμιονίδα.

Σχετικά με το θέμα της μεταγραφής του στην Κέρκυρα το corfusports.gr αναφέρει τα εξής:

Με την αποστολή «ταξιδεύουν» (αύριο, Τετάρτη- 28/1) τα συμβόλαια.- Λογικά «παρών» στο ΟΑΚΑ 22χρονος μπακ, που αναμένεται να έρθει στο νησί μαζί με την αποστολή το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στην Αθήνα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές του Κώστα Μανωλά με την Κέρκυρα…

Σύμφωνα με πληροφορίες του Corfusports.gr, δεδομένου ότι η κερκυραϊκή ομάδα «πετάει» αύριο, Τετάρτη (28/1, 14.35) για την Αθήνα, λόγω του επαναληπτικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ (Πέμπτη, 29/1) και την εκεί παρουσία, τις επόμενες 2-3 ημέρες, των επικεφαλής της ΠΑΕ, μετά τη συμφωνία με τον 22χρονο μπακ, που «σφραγίστηκε» σήμερα, Τρίτη (27/1), αποφασίστηκε όπως τα συμβόλαια «ταξιδέψουν» στην πρωτεύουσα. Ώστε το τυπικό σκέλος του deal να ολοκληρωθεί εκεί (παρεμπιπτόντως, επιβεβαιώνονται τα περί 1,5 έτους).

Κάπως έτσι, ο νεοαποκτηθείς, επί της ουσίας, παίκτης των Φαιάκων, αναμένεται να έχει επί αθηναϊκού εδάφους την πρώτη του, εκ του σύνεγγυς, επαφή με τους ανθρώπους του νέου του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Δίνοντας, εκτός απροόπτου, το «παρών» στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, στον αγώνα της Πέμπτης.

Και κατόπιν, το μεσημέρι της Παρασκευής (30/1), επιστρέψει μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου, στο νησί, αρχίζοντας, πλέον, τη δουλειά. Και μάλιστα, άμεσα, καθώς, αμέσως μετά την επιστροφή απ’ την Αθήνα, έχει προγραμματιστεί προπόνηση στον Πλάντραφο.

Βλέπετε, στο… διήμερο, ακολουθεί το μεγάλο, γειτονικό ντέρμπι με τον ΠΑΣ, στους «Ζωσιμάδες». Άρα, ουδεμία πολυτέλεια για… ανάπαυση!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook