Μια δύσκολη Τετάρτη μας περιμένει…\”Λουκέτο\” στο δημόσιο αλλά και σε πολλούς τομείς του ιδιωτικού τομέα λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη (15/6), αντιδρώντας στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Στις αστικές συγκοινωνίες οι εργαζόμενοι προσανατολίζονται σε στάσεις εργασίας, ώστε να διευκολύνουν όσους θέλουν να συμμετάσχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν επίσης οι συρμοί του ΟΣΕ και του προαστιακού, ενώ τα πλοία θα είναι δεμένα όλο το 24ωρο.

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε 24ωρη πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, συμμετέχοντας έτσι στην απεργία της ΓΣΕΕ.

Προβλήματα θα υπάρξουν και στις πτήσεις, καθώς στην κινητοποίηση συμμετέχουν με 24ωρη απεργία και οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και ΕΚΑΒ, καθώς συμμετέχουν στην απεργία γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό.

Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν μικρομεσαίοι και έμποροι. Επιχειρήσεις και εμπορικά καταστήματα θα μείνουν κλειστά από τις 12:00 έως τις 15:00. Απεργούν επίσης οι υπάλληλοι των τραπεζών.

24ωρη απεργία κάνουν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Τις απεργιακές κινητοποιήσεις στηρίζουν και οι \”Αγανακτισμένοι\”, οι οποίοι εκτός από το καθημερινό απογευματινό ραντεβού, δίνουν ραντεβού και την Τετάρτη στις 7 το πρωί: Μπροστά στη Βουλή, στο μετρό Ευαγγελισμός και στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook