Ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρόμενος για την αντιμετώπιση που είχε από ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό της Αθήνας σχετικά με το εξώδικο πολιτών κατά της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος έκανε τις εξής δηλώσεις:

Όταν η αλήθεια αποκρύπτεται …και επειδή ΔΕΝ είναι όλοι ίδιοι…

Δεν θέλω να καταγγείλω, θέλω όμως να παραθέσω ορισμένες πληροφορίες:

12.06.2011, Κυριακή: συνεργάτης του κ. Παπαδάκη από την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 μου ζητάει να επιβεβαιώσω ότι πράγματι απάντησα στην εξώδικη επιστολή των 1380 πολιτών του Ηρακλείου προς τους βουλευτές του νομού. Μου ζητήθηκε μάλιστα η εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία και η απάντηση μου, τα οποία και έστειλα άμεσα και με απόδειξη.

13.06.2011, Δευτέρα: στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” έγινε συζήτηση για την εξώδικη επιστολή των ενεργών πολιτών του Ηρακλείου προς τους βουλευτές. Κλήθηκε και μίλησε μόνο ένας εκ των οκτώ βουλευτών του νομού – κυβερνητικός(!). Δεν έγινε όμως καμία αναφορά για το ότι μόνο ένας από τους οκτώ αποδέκτες – ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό – απάντησε, συμφώνησε με τη λογική των πολιτών και τελικά έμεινε η εντύπωση, που κάποιοι θέλουν να ενισχύσουν με κάθε τρόπο, ότι «όλοι είναι ίδιοι» εξισώνοντας αυτούς που ψηφίζουν το μνημόνιο μ’ αυτούς που το αντιμάχονται.

Δεν επιζητώ τη δημοσιότητα. Όταν όμως κάποια πράγματα αποκρύπτονται το θέμα δεν είναι προσωπικό.

Ίσως σε κάποιους δεν αρέσει να βρίσκονται βουλευτές αλληλέγγυοι αλλά και παρόντες στους αγώνες του ελληνικού λαού – στην προκειμένη περίπτωση στο “κίνημα των πλατειών” όπως ονομάζεται- και έχουν ψηφίσει ενάντια στο αρχικό μνημόνιο και φυσικά ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ το νέο μνημόνιο – το μεσοπρόθεσμο αντικοινωνικό πρόγραμμα της κυβέρνησης, των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών αλλά και των εθνικών εργολάβων και εθνικών προμηθευτών που είναι κατά σύμπτωση(;) οι ιδιοκτήτες όλων των μέσων ενημέρωσης εθνικής εμβέλειας!

13.06.2011

Μιχάλης Κριτσωτάκης

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook