Αντιπροσωπεία κατοίκων της Μιλάτου, μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου και του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βραχασίου επισκέφθηκαν το πρωί της Τρίτης 27/1 υπηρεσίες στον Άγιο Νικόλαο και διαμαρτυρήθηκαν για το κλείσιμο του παραλιακού δρόμου Μιλάτου Σισίου και τις καταστροφές στην παραλία “βολάκοι” από ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου ΜΙλάτου “η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου, με το Δήμαρχο Αγ. Νικολάου και με υπάλληλους της Κτηματικής Υπηρεσίας Δημοσίου και της Πολεοδομίας Λασιθίου. Τονίστηκε ότι η τοπική κοινωνία της Μιλάτου είναι ανάστατη από όσα συμβαίνουν  τις τελευταίες 15 ημέρες δυτικά της Μιλάτου και από το κλείσιμο του παραλιακού δρόμου, την ασφαλτόστρωση του οποία επιθυμούν διακαώς όλοι οι Μιλαθιώτες.

Η αλληλοεπικάλυψη αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών, η δαιδαλώδης νομοθεσία και η μη έγκαιρη αντίδραση του κράτους έχουν επιτρέψει να έχει επιβληθεί η πλήρης αυθαιρεσία από την πλευρά οικονομικών συμφερόντων εις βάρος της τοπικής κοινωνίας και του περιβάλλοντος.

Η αντιπροσωπεία των κατοίκων της Μιλάτου δήλωσε αποφασισμένη να συνεχίσει τον αγώνα για την αποκατάσταση  και την ολοκλήρωση του δρόμου του και για την προστασία της ακτής, αγώνα προς κάθε κατεύθυνση και αρχή.

Στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και ανάλογη επίσκεψη στην εισαγγελία Λασιθίου, καθώς και στην αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κα. Πετράκη.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook