Το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν τα ασφαλιστικά ταμεία επεσήμανε ο Γιώργος Ρωμανιάς με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega τονίζοντας πως το Μάρτιο θα υπάρξει πρόβλημα με την καταβολή των συντάξεων.

«Έχω την αίσθηση ότι το Γενάρη και το Φλεβάρη προβλήματα συντάξεων, καταβολής συντάξεων, δεν υπάρχουν. Το Μάρτη τα πράγματα θα είναι λίγο σφιχτά, μέχρι τότε όμως θα βρούμε λύση», είπε ο νέος γενικός γραμματέας κοινωνικών ασφαλίσεων.

Σπυρόπουλος: Οι συντάξεις είναι ασφαλείς:

Λίγη ώρα αργότερα παρενέβη τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, με αφορμή τις δηλώσεις Ρωμανιά.

Ο κ. Σπυρόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στις συντάξεις. Οι συντάξεις είναι ασφαλείς», προσθέτοντας ότι στο βαθμό που εκτελεστούν ορθά οι υποχρεώσεις του Γενικού Λογιστηρίου προς τα ασφαλιστικά Ταμεία οι συντάξεις είναι ασφαλείς.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Τηλεφωνικά παρενέβη και ο αναπληρωτής υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ .Στρατούλης καθησυχάζοντας ότι τα όποια προβλήματα προκύψουν θα αντιμετωπιστούν καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε στην εξουσία, όπως σημείωσε, για να εγγυηθεί τις συντάξεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook