Σε ένα νεαρό παίκτη που τη φετινή χρονιά έκανε θραύση στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας με την φανέλα του Φιλοκτήτη Μελιβοίας επένδυσε ο Εργοτέλης.

Ο λόγος για τον 18χρονο επιθετικό (21/7/1993) Σωκράτη Ευαγγέλου που αναδείχθηκε φέτος πρώτος σκόρερ στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας πετυχαίνοντας 34 τέρματα με την ομάδα του.

Ο νεαρός επιθετικός που υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τον Εργοτέλη μίλησε στο επίσημο σαίτ του συλλόγου για την μεταγραφή του στην κρητική ομάδα τονίζοντας ότι «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ανήκω στον Εργοτέλη και θα κάνω ό,τι μπορώ για το σύλλογο. Πιστεύω ότι οι νέοι συμπαίκτες μου αλλά και γενικότερα οι άνθρωποι της ομάδας θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ γρήγορα. Ο στόχος που έχω με τον Εργοτέλη είναι να δουλέψω πολύ, να κερδίσω εμπειρίες και να εκμεταλλευτώ την δυνατότητα που μου δίνεται, από μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, για να εξελιχθώ ποδοσφαιρικά, κάτι για το οποίο είμαι σίγουρος. Θέλω να είμαι σε θέση να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να πάει η ομάδα ψηλά, εκεί που της αξίζει».

Εγκατέλειψε την εργένικη ζωή ο Μιχ. Φραγκουλάκης

Την εργένικη ζωή εγκατέλειψε ο Μιχάλης Φραγκουλάκης του Εργοτέλη που παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Αφροδίτη με την οποία ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Η διοίκηση του Εργοτέλη με ανακοίνωση της εύχεται υγεία , ευτυχία και κάθε επιτυχία στο ζευγάρι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook