Μπορεί πριν λίγες μέρες να ήταν ένα βήμα πριν την πόρτα της εξόδου όμως η νέα βελτιωμένη πρόταση που του έκανε η διοίκηση τον κρατάνε όπως όλα δείχνουν και τη νέα χρονιά στο Ατσαλένιο. 
Ο λόγος για τον Μιχάλη Συσκάκη που θα συνεχίσει να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ φορώντας τη φανέλα του ΠΟΑ. Με τον παίκτη αρχικά υπήρχε σημαντική διαφορά στο οικονομικό κομμάτι όμως η διοίκηση της ομάδας του Ατσαλένιου εκτιμώντας από την μια την προσφορά του στο σύλλογο αλλά και τις ικανότητές του ανέβασε κάπως τα χρήματα που θα έδινε στον ικανό επιθετικό και αυτός συμφώνησε προφορικά να μείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα. 
Μετά την παραμονή του Συσκάκη ο ΠΟΑ φαίνεται να προχωράει σε μεταγραφές μέσα στην εβδομάδα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που αγωνίστηκε φέτος σε ομάδα της Football League 2. Οι φήμες θέλουν αυτός ο παίκτης να είναι ο Δημήτρης Ραπτάκης όμως τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο αν και ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αρέσει πολύ στον προπονητή του ΠΟΑ τον Μανόλη Πατεμτζή. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook