Η νέα εποχή στα διοικητικά του Α.Ο. Χανιά φαίνεται να έρχεται και με την… βούλα από την Δευτέρα (13/6) το βράδυ. Τα μέλη της Κίνησης Φίλων ΑΟΧ είχαν συνάντηση με τους μετόχους και σε αυτήν πήγαν όλα κατ’ ευχήν αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες «έπεσαν» οι υπογραφές για την μεταβίβαση των μετοχών.

Πλέον η ιστορική ομάδα των Χανίων γυρίζει σελίδα και περνάει στα χέρια της Κίνησης που αναλαμβάνει το δύσκολο έργο του να βγάλει τους «μπλε» από το αδιέξοδο.
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον ΑΟΧ, ενώ δρομολογούνται άμεσα οι εξελίξεις σε όλα τα ζητήματα της ομάδας.
Από την Τρίτη (14/6) θα αρχίσει η καταβολή οφειλομένων στους ποδοσφαιριστές, που έκαναν υπομονή τόσο καιρό ώστε να βρεθεί λύση, ενώ μέχρι την Πέμπτη (16/6) αναμένεται να επιστρέψει στα Χανιά και ο Νίκος Νεντίδης προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ΠΑΕ και να αρχίσει τον προγραμματισμό της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα.
Στα Χανιά βρίσκεται και ο Γιώργος Προμπονάς που είχε συζητήσεις με τα μέλη της Κίνησης Φίλων ΑΟΧ για την συνέχιση της συνεργασίας τους από διαφορετικό πόστο.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook