Συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, είχαν την Πέμπτη (9/6) οι προπονητές ποδοσφαίρου του νομού. Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων «Ο Παγκρήτιος» γνωστοποίησε στην Δημοτική αρχή την πρόθεση του να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του.

Σκοπός αυτής της κίνησης είναι η ενδυνάμωση του εθελοντικού κινήματος και η στήριξη του αθλητισμού και της νεολαίας στην πόλη των Χανίων.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμα ο Αντιδήμαρχος Χανίων και αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Δημήτρης Λειψάκης, ο Αντιδήμαρχος, Ελευθέριος Αμπαδιωτάκης, αλλά και ο εντεταλμένος σύμβουλος για τον αθλητισμό, Νίκος Βλαζάκης.
Υπήρξε ενημέρωση για τις αθλητικές υποδομές του Καλλικρατικού Δήμου και ειδικότερα για το Κολυμβητήριο και το Ποδηλατοδρόμιο Ακρωτηρίου.
Ο κ. Σκουλάκης δεσμεύτηκε ότι θα υπάρχει στενή συνεργασία με τους φορείς και τους επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων σε θέματα αθλητισμού.
Παράλληλα υπήρξε από τους προαναφερόμενους θετική στάση και ανταπόκριση στα αιτήματα του Συνδέσμου και σε συνεργασία με τους εκπροσώπους των Δημοτικών Κοινωτήτων Νεροκούρου και Μουρνιών, Γαβριήλ Καρατζά (πρόεδρος) και Μιχάλη Σχοινά (αντιπρόεδρος) αντίστοιχα, προέκυψε η είδηση της παραχώρησης από τον Δήμο Χανίων μίας αίθουσας που θα στεγαστούν τα γραφεία του Σ.Π.Π.Ν.Χ.

Ευχαριστήριο Συνδέσμου Προπονητών

Με αφορμή την επίσκεψη στον Δήμο Χανίων και την συνάντηση με τον Δήμαρχο Μανώλη Σκουλάκη ο Σύνδεσμός Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τον Δήμαρχο Χανίων κ.Μανώλη Σκουλάκη, τον Αντιδήμαρχο αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού κ.Δημήτρη Λειψάκη, τον Αντιδήμαρχο κ.Ελευθέριο Αμπαδιωτάκη, τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα Αθλητισμού κ.Νίκο Βλαζάκη, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νεροκούρου κ.Γαβριήλ Καρατζά και τον Αντιπρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μουρνιών κ.Μιχάλη Σχοινά, για το ενδιαφέρον και τη διάθεση που επέδειξαν σε θέματα που αφορούν το σύνδεσμο μας, καθώς  και για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας, για παραχώρηση αίθουσας που θα στεγάσει τα γραφεία μας. Η θέση του Δημάρχου Χανίων και των συνεργατών του, για συνεργασία σε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό με τη δυνατότητα εθελοντικής προσφοράς σε προγράμματα του Δήμου, ώστε όλοι μαζί να στηρίξουμε τον αθλητισμό και τη νεολαία της πόλης μας, μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, καθότι ο ρόλος των προπονητών είναι πολύπλευρος και είναι καθοριστική η προσφορά-συμμετοχή τους στη διαπαιδαγώγηση και τη διαμόρφωση σωστής αθλητικής και κοινωνικής συμπεριφοράς».

 

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook