Η 19χρονη Κάιτλιν Σμιθ πριν από μερικούς μήνες ζύγιζε 188 κιλά και η υγεία της βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο. Σήμερα ζυγίζει 93 κιλά αλλά τα προβλήματά της δεν έχουν λυθεί.

Η νέα γυναίκα από το  Ορεγκον, μάχεται με τα έξτρα κιλά από τότε που ήταν έφηβη και όπως λέει η ίδια μισούσε τον εαυτό της. Ένιωθε αποκρουστική και δεν ήθελε να κοιτάζεται στον καθρέφτη. Πέρα από τα αισθητικά προβλήματα όμως, οι γιατροί προειδοποίησαν τους γονείς της ότι ο οργανισμός της δεν θα άντεχε το περιττό βάρος.

Η ζωή της ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Ο κόσμος την κοιτούσε περίεργα και οι συνομήλικοί της την κορόιδευαν ενώ εκείνη δυσκολευόταν ακόμα και να κινηθεί.

Προσπάθησε να αδυνατίσει με διάφορους τρόπους, ανάμεσα σε αυτούς και με γαστρική χειρουργική επέμβαση. Ο γιατρός όμως όχι μόνο την αποθάρρυνε αλλά με ψυχρότητα της είπε ότι δεν θα γινόταν ποτέ ένα φυσιολογικό άτομο.

Τελικά ο κατάλληλος άνθρωπος, βρέθηκε στο πρόσωπο μιας νεαρής γυμνάστριας από την περιοχή της που αφού την άκουσε προσεκτικά, δημιούργησε ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης στα μέτρα της Κάτλιν. Μαζί έκαναν το θαύμα. Το ένα κιλό έφευγε μετά το άλλο μέχρι που η Κάιτλιν, μόλις λίγους μήνες μετά, ζύγιζε 93 κιλά, 95 κιλά λιγότερα!

Η χαρά της όμως σκιαζόταν από την εμφάνιση του σώματός της, το οποίο παρά τις ασκήσεις, εξαιτίας της απώλειας των κιλών δείχνει σαν να άδειασε. Το δέρμα της έχει κρεμάσει καθώς περισσεύει και τώρα οι γιατροί θεωρούν ότι αν δεν αφαιρεθεί άμεσα θα δημιουργήσει νέα προβλήματα στη 19χρονη.

Το επιπλέον δέρμα θα προκαλέσει μολύνσεις και πόνους στην πλάτη για αυτό είναι απαραίτητο η Κάιτλιν να χειρουργηθεί άμεσα.

Η κοπέλα δημιούργησε μια σελίδα στο Facebook για να καταφέρει να μαζέψει το ποσό που θα της χαρίσει την πολυπόθητη επέμβαση. Έως τώρα έχει συγκεντρώσει 7.000 δολάρια από τα πενήντα χιλιάδες που χρειάζονται.

Για την υπόθεση έμαθε ένας πλαστικός χειρούργος από το Μαιάμι και προσφέρθηκε να χειρουργήσει την Κέιτλιν δωρεάν. Έτσι η 19χρονη θα χρησιμοποιήσει τα 7.000 δολάρια για την παραμονή της στο Μαϊάμι, όπου θα χρειαστεί να μείνει για πολύ καιρό καθώς θα υποβληθεί σε τρεις  χειρουργικές επεμβάσεις.

«Απέφευγα τους καθρέπτες γιατί με έβρισκα αποκρουστική. Μετά την δημοσιότητα που πήρε η ιστορία μου, πολλοί άνθρωποι, που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με μένα, με αποκαλούν ηρωίδα και πηγή έμπνευσης. Αυτό μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω την προσπάθεια μου» λέει η ίδια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook