Τη σύμβαση ύψους 15 εκ. ευρώ για το μεταφορικό έργο των μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου για την επόμενη τριετία συνυπέγραψαν σήμερα στην Περιφέρεια ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου Μανόλης Χαχλιούτης παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη, και του διευθύνοντος συμβούλου του ΚΤΕΛ Γιώργου Χαλεπάκη.

Την ικανοποίηση του για την υπογραφή της σύμβασης εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ο οποίος ανέφερε, ότι, «η Περιφέρεια συνεχίζει να συνεργάζεται με τα ΚΤΕΛ της Κρήτης. Υπογράψαμε σήμερα τη σύμβαση 15 εκ. ευρώ για την ΠΕ Ηρακλείου  ενώ ήδη έχει υπογραφεί το μεταφορικό έργο για την ΠΕ Λασιθίου.

Τα επόμενα 3 χρόνια δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα για τους μαθητές μας αναφορικά με τη  μεταφορά τους στα σχολεία . Θέλω να ευχαριστήσω τα ΚΤΕΛ  της Κρήτης γιατί έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία.

Βοήθησαν πάρα πολύ, και σε δύσκολες  περιόδους, που δεν υπήρχαν οικονομικοί πόροι συνεχίσαμε τη καλή συνεργασία και οι μαθητές μεταφέρονταν κανονικά. Βασικό μας μέλημα η μεταφορική ασφάλεια των παιδιών μας και για αυτό εγγυώνται τα ΚΤΕΛ της Κρήτης».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου Μανόλης Χαχλιούτης επεσήμανε: «Υπογράψαμε σήμερα τη σύμβαση με τριετή διάρκεια για την μεταφορά των μαθητών. Μια σύμβαση που μας δίνει τη δυνατότητα να επενδύσουμε πάνω στο έργο αυτό, καθώς ήδη έχουμε αγοράσει καινούργια λεωφορεία , ενώ αναμένουμε και νέα. Στόχος μας η μεταφορά των μαθητών με ασφάλεια».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook