Τα αναγκαία μέτρα αστυνόμευσης για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας αλλά και για τη βελτίωση του κυκλοφοριακού στην πόλη της Κισσάμου συζήτησαν σήμερα Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015, ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Θεόδωρος Σταθάκης με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο κ. Μιχάλη Καραμαλάκη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων Ταξίαρχο κ. Ανδρέα Δασκαλάκη, κατά τη διάρκεια συνάντησης που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Κισσάμου.

Ο Δήμαρχος Κισσάμου, αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Δήμου και Ελληνικής Αστυνομίας για τα θέματα που άπτονται της αστυνόμευσης και της ασφάλειας των δημοτών αλλά και των επισκεπτών της Κισσάμου, επισήμανε πως «ο Δήμος στηρίζει το έργο της Αστυνομίας για την τήρηση της νομιμότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στην περιοχή» ενώ ζήτησε να υπάρξει ενίσχυση των μέτρων από πλευράς Αστυνομίας για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού στην πόλη της Κισσάμου και τήρηση των κανόνων του Κ.Ο.Κ. ιδιαίτερα σε ότι αφορά την παράνομη στάθμευση αλλά και την οδήγηση μοτοσυκλετών χωρίς δίπλωμα, κράνος κλπ.

Από την πλευρά τους ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων Ταξίαρχος Ανδρέας Δασκαλάκης, τόνισαν ότι κύριο μέλημα της ΕΛ.ΑΣ. είναι η εξασφάλιση και διατήρηση του αισθήματος ασφάλειας στο Δήμο Κισσάμου ενώ επισήμαναν ότι θα υπάρξουν άμεσα ενέργειες για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού και της παράνομης στάθμευσης, ειδικά στον κεντρικό οδικό άξονα της πόλης (λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου) καθώς και για την υλοποίηση δράσεων συμμόρφωσης των οδηγών με τους κανόνες του Κ.Ο.Κ. Όπως μάλιστα τόνισαν, έχουν ήδη ξεκινήσει αυστηροί έλεγχοι προσθέτοντας πως οι παραβάτες που θα συλλαμβάνονται να οδηγούν χωρίς δίπλωμα, χωρίς ζώνη ασφαλείας ή κράνος θα έρχονται αντιμέτωποι με αυστηρά πρόστιμα.

Στη διάρκεια της συνάντησης – στην οποία συμμετείχαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Γλαμπεδάκης, Μανώλης Ξυπολιτάκης, Αντώπης Παρτσαλάκης, και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κισσάμου Αικατερίνη Πατερομιχελάκη- Νικολακάκη, συζητήθηκαν και μια σειρά από άλλα θέματα όπως το υπαίθριο-πλανόδιο εμπόριο, η λειτουργία των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, η παράνομη κατάληψη κοινοχρήστων χώρων και η αδεσποτία ζώων, για τα οποία η τοπική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. τόνισε ότι θα υπάρξουν συνεχείς έλεγχοι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook