Στη διάνοιξη μιας σημαντικής οδικής αρτηρίας προχώρησαν σήμερα οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου περιοχή του Πανεπιστημίου Κρήτης, βόρεια του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Αφορά στην εφαρμογή της τροποποίησης του σχεδίου όπως έχει εγκριθεί, ώστε το Πανεπιστήμιο να μπορέσει να περιφράξει την ιδιοκτησία του και η κυκλοφορία  των οχημάτων να γίνεται από τον εγκεκριμένο πλέον δρόμο.

Κατεδαφίστηκε μια νησίδα, ένα τοιχίο περίφραξης και ένα παλιό φυλάκιο που ήταν στο όριο της ιδιοκτησίας του Πανεπιστημίου με την καινούργιο δρόμο.

Έτσι σε λίγες μέρες οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και όσοι πηγαίνουν στο νοσοκομείο δεν χρειάζεται να εισέρχονται στο χώρο του Πανεπιστημίου, αλλά θα πηγαίνουν από το νέο δρόμο που διανοίχθηκε και θα ακολουθήσει η διαμόρφωση και η ασφαλτόστρωσή του.

Ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, κ. Χάρης Μαμουλάκης, που παραβρέθηκε στη διάνοιξη, ανέφερε πως λύθηκε ένα πρόβλημα ετών, το οποίο δημιουργούσε πρόβλημα τόσο στο Πανεπιστήμιο όσο και στους κατοίκους της περιοχής. Σημείωσε δε ότι σε λίγες μέρες ο δρόμος θα είναι έτοιμος για κανονική κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook